2777
2789

سلام ..من ۲۷ سالمه و همسرم۳۴ سالشه 

۱ سال و ۷ ماهه که ازدواج کردیم 

من بچهههه خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا تا اسم بارداری و بچه برای خودم میاد استرسسس میگیییییرم 

و میگم که امادگی ندارم 

ولی همسرم بچه دوست داره و این حرف رو هم که بهش میزنم میگه یعنی چی مگه بچه ای مگه ۱۸ سالته!!!

ولی کلا خیلی مرد منطقی هست و کلا در آخر به خاطر من کوتاه میاد .‌‌....

حالا من چکار کنم حداقل تا ۲ سال دیگه بجه نخواد ...دلیلی غیر از این دلیل ...شاید من تا ۲ سال دیگه آمادگی پیدا کردم حداقلللل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یک سال وهفت ماهه ازدواج کردم اما برعکس شوهر تو شوهر من اصلا بچه نمیخاد 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

بچه که خیلی خوبه اونم وقتی هر دو کمی دوست دارین و وضع مالی مناسبی هم داشته باشین

اما اگر واقعا واقعا نمیخوای به شوهرت از سختی های بچه بگو کلا منصرف میشه دوسال که سهله😂

پوشک عوض کردن

شیر بالا آوردن

خرج و مخارج 

گریه و زاری

و . . .

هرچند کسی که عاششق بچه باشه اینا رو بشنوه عاشق تر میشه😂

عاشق کور میشه همینه دیگه

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
خودتم ک بچه دوس داری.بنظرم برو پیش مشاوره تا استرست کم بشه

آخه برم به دکتر چی بگم ؟؟؟ بگم از مادر شدن میترسم !!!

تو سن ۲۷ سالگی ؟؟ 😕😕

کلا ترسم نمیدونم چیه 😢😢

احساس میکنم دیگه نمیتونم هیچ کار کنم ..نمیدونم 😭

دلیل استرست چیه؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اگر اینطوری که تعریف کردی بنظرم دو یا یک ماه اول روی خودت کار کن .... اگر شرایطشو دارین و خودتم دوست داری بچه اول یکمی رو خودت کار کن ببین میتونی این حس هارو تغییر بدی ، شما اگه دو سلگالم زمان از شوهرت بگیری تو این دوسالم باید کار کنی رو خودت که اماده بشی ... با گفتن اینکه چ کنی که شوهرت بچه نخواد این حس دست میده که میهوای صورت مسیله رو پاک کنی بجای جواب

اختلاف سنيتون دقيقا مثل منو شوهرمه شوهر منم عاشق بچه بود بعد پنج سال ازدواج به زور شوهرم بچه اوردم البته الان كه باردارم خيلي دوسش دارما خدا حفظش كنه ولي اگر به خودم بود نمي اوردم كلا شمام به شوهرت بگو من به عنوان مادر بايد بيشترين بار بچرو به دوش بكشم پس بايد منم احساس نياز كنم و مشتاق بچه باشم تا بتونم به راحتي اين مسؤليت بزرگ بپزيرم بگو امادگيشو ندارم

عزیزم توکل بخدا کن شما اقدام کن معلوم نی که کی باردارشی بعدشم سنت الان خوبه بقیه اشم با خدا   & ...

اره همش خودم با خودم این توکل به خدا رو میگم ولی نمیدونم چرا نمیشششه😢