2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین پیشنهادی که برات دارم اینکه نهایی دوازدهم عالییی باید بدی از همین الان دینی و ادبیات و زبان شروع کن ، لطفا ازت خواهش میکنم🙏🥲🥲 بهترین کاری که در حق خودت میتونی بکنی 

بعدش برای تست زدن همه دهم و یازدهم نباید بزنی چند تا فصل پر تست کنکور انتخاب کن 

مثلا زیست دهم همش مهمه البته اگه رشتت تجربیه

اما فیزیک یازدهم فصل اولش چرته 

الان یادم نمیاد اما اگه بزنی داخل نت برات میاره 

برای ریاضی هم همینطور مثلا تابع حتما حتما 

هندسه نه چون تستاش هر سال تحلیلی و جدیده 

ببین پیشنهادی که برات دارم اینکه نهایی دوازدهم عالییی باید بدی از همین الان دینی و ادبیات و زبان شرو ...

فیزیک و ریاضی کدوم فصلا پر تستن؟ 

فیزیک فصل ۱ یازدهم پرتست نیس؟ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

فیزیک و ریاضی کدوم فصلا پر تستن؟ فیزیک فصل ۱ یازدهم پرتست نیس؟

سرچ کنی تو نت برات میاره 

ببین چیزی که من فهمیدم از کنکور اینکه تو نباید همه تست هارو بزنی ۱۰ تا بزن اما درست بزن 

بیشتر رو نهایی هزینه کن 

سرچ کنی تو نت برات میاره ببین چیزی که من فهمیدم از کنکور اینکه تو نباید همه تست هارو بزنی ۱۰ تا بزن ...

مرسی 🙂❤️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

ببین پیشنهادی که برات دارم اینکه نهایی دوازدهم عالییی باید بدی از همین الان دینی و ادبیات و زبان شرو ...

سلام من رشتم ریاضیه و منطقه ۲م

میشه کلی بهم بگین باید چیکار کنم

مثلا اول از دهم شروع کنم یا یازدهم یا چند ماه وقت بذارم و چنتا منبع 😭💖

و اینکه از یازدهم چیزیو ترمیم کنم یا فقط رو نهایی دوازدهمم وقت بذارم؟