2777
2789

پسرم از ٢ ماهگي رفلاكس داشت و دكتر بهش بهش شربت آمپرازول داده هنوز خوب نشده الان ١٦ ماهشه نميدونم چيكار كنم خيلي نگرانم هر دكتري هم ميبرم فقط دارو آلرژي ميده.كيا بچشون رفلاكس داشته چطور خوب شده؟پسرم بالا نمياره فقط شبا كه خوابه مرتب شير مياد تو گلوش و سرفه هاي شديد ميكنه😔😔 تورو خدا برا پسرم دعا كنين خوب شه خيلي غصه ميخورم😭😭😭

دختر منم رفلاکس داره از یک ماهگی دارو میخوره تا الان که حدودا نه ماهس...فعلا داروشو قطع نکرده دکتر....زادیتن هم میدم بهش....البته زادیتن رو یه مدت نمیدادم....یه ماه پیش سرما خورد....دادم سرفه هاش خوب شد....باز دو هفته پیش سرما خورد...بازم میدم تا خوب شه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دخترم ۴ ماهشه رفلاکس خفیف داره، دکتر بردم گفت یه سری رفلاکس هست تا ۶ ماهگی خوب میشه اما یه سری هم هست تا دوسالگی هم طول میکشه.... دختر یکی از آشناهامون الان ۴ سالشه، تا ۲ سالگی رفلاکس داشت بالا هم میاورد... من تو نت دیدم اگه سطحی که روش میخوابه کمی شیب دار بشه که سرش از بدنش بالاتر باشه خیلی کمک میکنه، نه که زیر سرش را بیاری بالا، مثلا زیر تخته کف تختش، سمت سرش را یه چیزی بذار کمی بیاد بالا، من برای دخترم امتحان کردم به نظرم خوب بود، یه شیب خیلی ملایم... حجم هر وعده شیر و غذاش را کم کن و وعده هاش را بیشتر....

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

دختر منم رفلاکس داره الان سه ماه و پنج روزشه و متوکلوپرامید و رانیتیدین میدم بهش.... 

من فکر میکردم نهایت تا پنج شش ماه تمومه 

غذای کمکی رو از کی شروع کردی براش؟ 

رفلاكسه يا اسيد معده؟

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

دختر من از بدو تولدش رفلاکس خییلی شدید داشت.زادیتن،امپرازول و متوکلوپرامید دکتر بهش داد.بعد از چند ماه فقط امپرازول و گفت بهش بدم.تا دو سالگی بهش کپسولو میدادم🤕.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
دختر من از بدو تولدش رفلاکس خییلی شدید داشت.زادیتن،امپرازول و متوکلوپرامید دکتر بهش داد.بعد از چند م ...

عزيزم ٢ سالگي خوب شد؟من خيلي نگرانم پسرم اسيد معدش زياده شبا گلوش همش ميسوزه و با گريه بيدار ميشه وقتي خوابه من از غصه همش بالا سرش بيدارم 😭 نميدونم چيكار كنم براش تا خوب شه 

از ٤ ماهگي شروع كردم هرچي دكترش گفت انجام دادم اما خوب نشده😔

منم تمایل دارم بعد از واکسن چهارماهگی غذاشو شروع کنم میگن که خیلی تو بهبود رفلاکس اثر داره اگه ممکنه میشه بدونم با چه غذایی شروع کردین؟ باید با دکترش مشورت کنم

عزيزم ٢ سالگي خوب شد؟من خيلي نگرانم پسرم اسيد معدش زياده شبا گلوش همش ميسوزه و با گريه بيدار ميشه وق ...

الهی بگردم.... امیدوارم زود زود خوب بشه طفلیا گناه دارن هنوز خیلی کوچولو هستن برا اینکه اینقدر اذیت بشن

منم تمایل دارم بعد از واکسن چهارماهگی غذاشو شروع کنم میگن که خیلی تو بهبود رفلاکس اثر داره اگه ممکنه ...

عزيزم من با فرني رقيق شروع كردم و بعدش آب برنج،حريره بادام برا ماه اول همينا كافيه.ار روزي ١ قاشق مرباخوري شروع كن كم كم زيادش كن كه معدش اذيت نشه

عزيزم ٢ سالگي خوب شد؟من خيلي نگرانم پسرم اسيد معدش زياده شبا گلوش همش ميسوزه و با گريه بيدار ميشه وق ...

آره گلم خوب شد نگران نباش.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟