2777
2789
عنوان

مخ میرنه یعنی

76 بازدید | 8 پست

پسری که روش کراشم

هر دفعه پیام میدم خیلی خوب جواب میده  ویس میده طولانی مثلا یه دقیقه یچیزی میگه بحث ادامه پیدا کنه سوال میپرسه بحث بره جلو 

اول چت مثلا بعد یه ساعت جوابتونو میده 

بعد از اون که من دوباره پیامش رو‌جواب دادم (صبح جواب دادم)دیگه داره دیر دیر جواب میده

چرا داره اینکارو میکنه؟

روش مخ زنیشه فکرم رو درگیر کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه مخم نمیکشه واسه این ادایی بازیا 

تب کردم با بدن درد شدید دوست دارم جرواجر کنم الان این جور شخصیتایی رو اه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یکی از راز های روانشناسی تاریک اینه که اول به یکی محبت کن چنان اعتماد بنفس بده و بهش توجه کن که طرف وابسته ی تو شه بعد اروم اروم توجهتو بهش کم کن تو تونستی اون فرد رو برده ی احساسی خودت کنی.

البته منظورم کراشت نبود😏

چرا منظورتون اون نبود

من اونو ندیده نمی تونم قضاوت کنم 

واست اون مطلب روانشناسی تاریکم اوردم تا دیدت وسیعتر شه و در رابطه با ادمای اطرافت بتونی تصمیم درستو بگیری. مواظب اینجور ادما باش و تا می تونی ازشون فاصله بگیر