2777
2789
  اوایل خیلی ترسو بود از وقتی میره پیش خیلی بهتر شده . زود گریه ش میگیره .   سرش دا ...

دادت به خاطر ترسش بود.یعنی با داد خواستی رفتارش رو بهتر کنی؟

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

داد زدن که یه مسئله طبیعی بین مادر هاست بابا از فولاد که نیستیم کم میاریم 

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی اعتماد به نفس نداره؟؟؟

ترسویه . من همراش نباشم بیرون یه لحظه با بجه ها بازی نمیکنه . زود گریه میکنه . از خودش نمیتونه دفاع کنم . 

تو نقاشی رنگ کردن حتی جرات نداره تند رنگش کنع میگه من بلد نیستم از خط رفت بیرون . اهل ریسک کردن نیست . همه چی ازم اجازه میگیره . وو ... 

اوایل خیلی ترسو بود از وقتی میره پیش خیلی بهتر شده . زود گریه ش میگیره .   سرش دا ...

خب روش تنبیهت که کاملا اشتباه بوده وباید برای کم کردن اثر مخربش جداگانه کار کنید ولی فعلا میزاریمش کنار . اول بگو بیشتر موارد سختگیری شما در چه مواردی بوده ،مثلا ریخت و پاش ،سر و صدا ، خوابیدن ،غذا و ... و اینکه الان بچه بیشتر در مواجهه با چه مشکلی مضطرب میشه ؟

الان رابطش با شما چطوره ،صمیمیه یا ازتون میترسه و فاصله میگیره 

و اینکه رفتار پدرشم مثل شما بوده یا نه ،رابطش با ایشون چطوره؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

اینها تنها دلیل نمیشه که اعتماد به نفس ندعره.

پسر من ۴/۵هس.برا رنگ کردن یا برش زدن کاردستی دقیقا همینه.چون فکر میکنه کارش رو باید مثل بی عیب انجام بده منم براش توضیح میدم که منم اول مثل شما بلد نبودم یه عالمه تمرین کردم تا یاد گرفتم.

ترسویه . من همراش نباشم بیرون یه لحظه با بجه ها بازی نمیکنه . زود گریه میکنه . از خودش نم ...

وقتی پیشش هستی میره با بچه ها بازی کنه یا نه میشینه کنارت یا ازت میخواد بیای کنار بچه ها پیشش بشینی

ترسویه . من همراش نباشم بیرون یه لحظه با بجه ها بازی نمیکنه . زود گریه میکنه . از خودش نم ...

اولین کاری که باید بکنید اینه که رفتار اشتباه سابق رو ترک کنید . دیگه تحت هییییچ شرایطی کتکش نزنید و تحقیر نکنید ،در غیر اینصورت راهکار هیچ مشاوری کمکتون نمیکنه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

مشکل ما بزرگترها عدم درک بچه ها ست .

میخوایم عین یه آدم ۲۰ساله رفتار کنن.یادمون میره فقط ۴یا۵سالشون هس

کتک اش نزن میدونی اگر در اثر کتک بدنش حتی قرمز بشه دیه اش از نظر شرع به گردنت هس.

وقتی بزرگ شه یا باید حلالیت بطلبی یا هم دیه اش رو بدی.

پیامبر و ائمه تنبيه رو ممنوع ميدونن

میترسیدم بچه بی ادبی باشه هی خاستم راه درست رو نشونش بدم ولی افراط بود رفتارام 

پسرمنم 5سالشه فوق العاده اجتماعی هست عاشق دوستی بادوستاشه وکلابچه هاس ولی فقط یه مشکل دارم باهاش بهیچ عنوان کسی بخوادبزنتش ازخودش دفاع نمیکنه ومن بابتش خیلی تگرانم هرکارم میکنم فایده نداره 

شوهرم ولی خیلی بهش بکن نکن میکنهوسواسیه همش میگه جمع کن نریزندووقت نمیزاره واسش

نمیتونم بگم ترسوهست اصلاترسونیس ولی ازخودش دفاع نمیکنه دیگه خودشم اصلااهل زدن وهل دادن واینلنیس بچه مهربونیه

ولی واقعایجاهایی بایدازخودش دفاع کنه

حالاالان بهتره اوایل که میبرم پارک مثلا3سالش بودوایمیستادهمه میزفتن اخرخودش میرفت ازسرسره پایین مثل بقیه نبودخودم اجساس میکنم بخاطرسختگیرای باباشه خداکنه مدرسه بره بهتربشه😕😕

وخدایی که بشدت کافیست
خب روش تنبیهت که کاملا اشتباه بوده وباید برای کم کردن اثر مخربش جداگانه کار کنید ولی فعلا میزاریمش ک ...

ببخشید نتم قطع شد . 

ریسک پذیری پایینی داره بری همه جی اجازه میگیره . قبلا برای همه جی بهش غر میزدم . الان از بعضی لحاظ خیلی خوبه مستقله . لباس پوشیدن مسواک زد خودشو شستن حتی حموم .روتمیزی لباساش حساسه . به اسبا بازیاش کسی نباید دست بزنه .

پودش رفتارش خیلی بهتر از من باهاش بوده . الان مشکل عاطفی بین مو ن نیست خیلب دوسم داره .قبلا بهم اعتماد نداست بیرون با من نمیومد اما بهتر شده الان .

وقتی پیشش هستی میره با بچه ها بازی کنه یا نه میشینه کنارت یا ازت میخواد بیای کنار بچه ها پیشش بشینی

ببخشید نتم قطع شد . 

نه اصلا بهم وابسته نیست کافیه من بیرون باشم میره تا دور دورا ب دوستاش بازی . چندتا دوستم داره دوست داره بره خونشون . 

روز اولی که رفت پیش دبستانی مامانا رو فرستادن بیرون . با بجه های دیکه رفت نشست . از روز دوم بهش گفتم میرم خونه گفت کار تمومشد بیا دنبالم .  

تو خونه خیلی زبر وزرنگه . 

ولی مدرسه با مربیش همکاری نمیکنه نقاشی رنگ نمیکنه میگه بجه ها وسایلم میدزدن . خب باید زرنگ باشه مواظز وسایلش باشه نه که بترسه

اولین کاری که باید بکنید اینه که رفتار اشتباه سابق رو ترک کنید . دیگه تحت هییییچ شرایطی کتکش نزنید و ...

چشم عزیزم حتما . الان یه مدته خیلی رو رفتارم کار کرد خداروشکر جوابم داده . ولی خوب هنوزم خیلی کار داره