2777
2789
پسرمنم 5سالشه فوق العاده اجتماعی هست عاشق دوستی بادوستاشه وکلابچه هاس ولی فقط یه مشکل دارم باهاش بهی ...

مدرسه بره خیلی بهتر میشه . پسر منم نمیتونست ازخودش دفاع کنه ولی الان جلوشون در میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید نتم قطع شد .  نه اصلا بهم وابسته نیست کافیه من بیرون باشم میره تا دور دورا ب ...

عزیزم بچه شما به احتمال زیاد وسواس فکری داره . زیادی مرتب و دقیق و محتاط بودن بچه ها برخلاف تصور رایج (که فکر میکنن نشونه ی مودب بودن بچه است )،یکی از نشانه های وسواسه . متاسفانه از رفتار شما اینطور استنباط کرده که شما بطور مشروط دوستش دارید . مثلا اگر وسایلامو گم یا خراب  کنم مامان منو دوست نداره . یا باید حتما لباسام تمیز باشه تا مامان دوسم داشته باشه .

بهش مرتب تاکید کنید که تحت هر شرایطی عاشقش هستید ،بگید اگر اشتباهیم بکنه با هم درستش میکنید . 

بزارید باهاتون صحبت کنه اگر از رفتار 

گذشته ی شما خاطره ی بدی تو ذهنش مونده که ممکنه باعث عدم اعتماد به شما بشه ،رو براتون تعریف کنه ،باهاش همدردی کنید و اشتباهتونو بپذیرید و بهش قول بدید اون رفتار تکرار نخواهد شد . 

به مالکیتش احترام بزارید و بدون اجازش به وسایلش دست نزنید . اگر هم کسی خواست وارد اتاقش بشه و به وسایلش دست بزنه بگید از خودش بپرسه . اگر دوست نداره وسایلش رو به دیگران بده اصلا بهش اصرار نکنید . فقط بعدا غیر مستقیم در مورد مشارکت و قشنگی بازی دست جمعی و اینکه قرض دادن و کمک کردن به دیگران کار خوبیه در حضورش مثلا با همسرتون صحبت کنید و کم کمپسرتونم وارد بحث کنید مثلا بپرسید نظر تو در اینمورد چیه پسرم ؟

کلا سعی کنید در مورد بعضی از مسائل و کارا ازش مشورت بگیرید و بهش اجازه ی اظهار نظر بدید . ضمنا اجازه بدید لباسا و لوازم شخصیش رو خودش انتخاب کنه.

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
پسرمنم 5سالشه فوق العاده اجتماعی هست عاشق دوستی بادوستاشه وکلابچه هاس ولی فقط یه مشکل دارم باهاش بهی ...

عزیزم شما هم کامنت قبل منو بخونید و به همسرتونم منتقل کنید شاید کمکتون کرد

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
عزیزم شما هم کامنت قبل منو بخونید و به همسرتونم منتقل کنید شاید کمکتون کرد

شوهرمم خیلی سعی میکنه هاولی انگاردست خودش نیس خیلی حوصله سرکله زدن نداره دیروقت ازسرکارمیادخستس 

اگه چندروزمرخصی بگیره معمولاخیلی باهاش بازی میکنه وقت میزاره 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم بچه شما به احتمال زیاد وسواس فکری داره . زیادی مرتب و دقیق و محتاط بودن بچه ها برخلاف تصور رای ...

من 90درصداینکارایی که شماروگفتین میکنم ولی خودم احساس میکنم ازطرف من مشکلی نیس وبیشتربخاطرباباشه انگاراعتمادبنفس نداره ناراحتم خیلی 

وخدایی که بشدت کافیست

متاسفانه شوهرم وسواس داره وسواس تمیزی وسواس مرتب بودن بعضی وقتاخونمون عین پادگانه کلافه میشم ارثیم هست اخه کل خاندانشون وسواسن بچه خوب همش استرس داره نمیدونم ربطش به دفاع ارخودچیه دربابرهمسناش ولی احساس میکنم مربوطن بهم احساس میکنم ب بکی زیادگیربدی درهرزمینه ای طرف بدترمیشه احساس میکنه دسپاچلفتیه یااعتمادبنفسش گرفته میشه 

وخدایی که بشدت کافیست
من 90درصداینکارایی که شماروگفتین میکنم ولی خودم احساس میکنم ازطرف من مشکلی نیس وبیشتربخاطرباباشه انگ ...

عزیزم وسواس یکی از عواقب تربیت سختگیرانه است . با همسرتون صحبت کنید که این رفتارشون به بچه آسیب میزنه و در آینده مشکل ساز خواهد شد . اگر خودتون نمیتونید متقاعدش کنید ببرید یه مشاور خوب باهاش صحبت کنه 

عزیزم وسواس یکی از عواقب تربیت سختگیرانه است . با همسرتون صحبت کنید که این رفتارشون به بچه آسیب میزن ...

کادوساجان قبول نمیکنه اینقدرازنامرتب بودن کلافس حرص میخوره دلم میسوزه واسش ولی خوب توذاتشه یسری یه اقاهه رودیدیم توخیابون دستش کردتوبینش بعدزدتودهنش درسته حال بهم زن بودچندش ولی فک کن شوهرم نشست کنارجوب وبالااورد😕😕😕یهوتخم مرغ افتادشکست روسرامیک دقیقادوساعت اونجاروپاک کردمیسابیدتاشب هی میومداسپری میزدمیگفت بوی تخم مرغ میده 

تواشمزخونم که بماند

خونه دخترخالم میریم اصلادوس نداره بیادمیگه تمیزنیستن درصورتبکه مرتبن 

ایناخوب وقتی منوکلافه میکنه به بچم منتقل میشه ولی اصلاکوتاه نمیاددراینموردازجورای دیگه واقعاعالیه این یموردنه مشاوره لیناهم اصلانمیادمیگه من کارم درسته شمانامرتبین 

وخدایی که بشدت کافیست
کادوساجان قبول نمیکنه اینقدرازنامرتب بودن کلافس حرص میخوره دلم میسوزه واسش ولی خوب توذاتشه یسری یه ا ...

آره درسته آدمای وسواسی هم خودشون اذیت میشن هم اطرافیانشون رو آزار میدن . وسواس ذاتی نیست عزیزم نتیجه ی تربیت غلطه و کاملا اکتسابیه . اگر همسرتون به هیچوجه حاظر نیستن به روانشناس مراجعه کنن . خودتون تنهایی برید پیش یه مشاور حرفه ای کمک بگیرید . اینجوری کمی سختتره ولی ارزششو داره

آره درسته آدمای وسواسی هم خودشون اذیت میشن هم اطرافیانشون رو آزار میدن . وسواس ذاتی نیست عزیزم نتیجه ...

اره میدونم ذاتی نبس بدرسوندم منظورمومیخواستم بگم ازبچگی مادرش باهاشون اینجوری رفتارکرده عادت شده واسشون 

وخدایی که بشدت کافیست