دوستان قشنگم من مدرسه پسرمون عوض کردم ابتدایی هس وچون مدرسه قبلی شرایط خوب نبود عوض کردم یکیش دوم هست یکیش چهارم بعد من داخل گروه چهارم ودوم نیستم نگرانم هستم نمیدونم روز یکشنبه پسرم ک کلاس دوم تایم صبح هست یاپسرم ک کلاس چهارم هست موندم کسی هم نیست ازش بپرسم بهم گفتن روزاول مهرماه بطور خودکار عضو میشید خب الان من از کجا بدونم راه حل دارید عزیزان مرسی🙏🙏
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجب !الان مدارس همه هستن حضوري بريد بپرسيداين چه وضعشع ك ولي ندونه مدرسه برنامش چيه
حالا ب همسرم گفتم زنگ بزنه چون آقا هستن خجالت میکشم خودم زنگ بزنم ب مدیر پسرم کلاس دوم هست گفتم عضو گروه کلاس دوممون کنید گف اول مهر عضو میشید اصلا شماره نگرفت ازم ک عضوم کنه عزیزم ممنون
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف