2777
2789
عنوان

سلام مامانای گل راهنمایی میخام

135 بازدید | 16 پست

دوستان قشنگم من مدرسه پسرمون عوض کردم ابتدایی هس وچون مدرسه قبلی شرایط خوب نبود عوض کردم یکیش دوم هست یکیش چهارم بعد من داخل گروه چهارم ودوم نیستم نگرانم هستم نمیدونم روز یکشنبه پسرم ک کلاس دوم تایم صبح هست یاپسرم ک کلاس چهارم هست موندم کسی هم نیست ازش بپرسم بهم گفتن روزاول مهرماه بطور خودکار عضو میشید خب الان من از کجا بدونم راه حل دارید عزیزان مرسی🙏🙏

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

شما شاد نصب باشه

شماره شاد رو هم مدرسه داده باشین

خودشون عضو میکنن هردورو

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
شما شاد نصب باشهشماره شاد رو هم مدرسه داده باشینخودشون عضو میکنن هردورو

شاد هست پسرم ک چهارم مدیرشون شماره گرفت ازم ولی اون‌یکی پسرم کلاس دوم هیچ شماره ای آرم نگرفتن الان نمیدونم کدومشون باید صبح بره کدوم بعدازظهر

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره روز اول هردو روببری مشخص میشه

زیاد سخت نگیر

ولی احتمال زیاد اونی ک مدیر شماره تون رو گرفته اطلاع رسانی میکنه قبلش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

البته فردا مدارس بازن

یا زنگ بزن یا حضوری برو

راه دیگه نداره

دوتا مدرسه متفاوتن؟

یه مدرسه اس اول تا سوم مثلا صبح چهارم تاششم بعدازظهر هستن

البته فردا مدارس بازنیا زنگ بزن یا حضوری بروراه دیگه نداره

بهشون گفتم مدیر کلاسچهارم شماره گرفت اما مدیر کلاس دوم اصن هیچی شماره نگرفت ازم 

اشکال نداره روز اول هردو روببری مشخص میشهزیاد سخت نگیرولی احتمال زیاد اونی ک مدیر شماره تون رو گرفته ...

بله عزیزم ممنون گلم

بله عزیزم ممنون گلم

موفق باشی عزیزم

همون یکیشونن جواب بده تکلیف دومی هم مشخص میشه

منم دوتا مدرسه ای دارم هنوز خبر ندادن

عجب !الان مدارس همه هستن حضوري بريد بپرسيداين چه وضعشع ك ولي ندونه مدرسه برنامش چيه

حالا ب همسرم گفتم زنگ بزنه چون آقا هستن خجالت میکشم خودم زنگ بزنم ب مدیر پسرم کلاس دوم هست گفتم عضو گروه کلاس دوممون کنید گف اول مهر عضو میشید اصلا شماره نگرفت ازم ک عضوم کنه عزیزم ممنون

شماره مدرسه که داری ؟ حداقل شماره یه شیفت داشته باشی تکلیف شیفت بعد معلوم میشه اگه نه که برو مدرسه ح ...

ن عزیزم تازه اومدیم این مدرسه شماره ندارم