2777
2789

سلام من تقریبا دوماهی میشه هموروئید دارم از دوجا شقاق شده بود یعنی موقع اجابت مزاج جونم در میرفت مرگم رو ب چشم میدیم اینقدر هم خون میومد که نگو بعد تو همین سایت ی آقایی که انشالله خدا خیرش بده تاپیک گزاشته بود که درمان هموروئید رو پیدا کردم . نوشته بود ی تکه  پنبه رو آغشته ب سرکه سیب کنید و شب بزارید روی زخمتون یکم پلاستیک هم بزارید روی پنبه تا صبح بزارید بشه صبح با آب گرم بشورید بعد با سشوار خشک کنید یعنی معجزه میکنه الان خداروشکر خیییییلی بهترشدم قبلا ها موقع اجابت مزاج درد شدید و خونریزی داشتم تازه تا  دوساعت بعد دسشویی هم درد داشتم ولی الان که معذرت میخوام رفتم دسشویی نه از درد نه خونریزی خبری نبود و خیلی حالم بهتره خداروشکر من روزی یک بار هم در مخلوط آب گرم و یک لیوان سرکه سیب ب مدت ۱۰ یا ۱۵ دقیقه می‌نشستم بعد با شامپو بچه زخمم رو ب آرومی میشستم و با سشوار خشک میکردم بچه ها تروخدا اصلا سراغ عمل نرید حتما اگه هموروئید دارید اول سعی کنید یبوستتون رو درمان کنید بعد برید سراغ درمان با سرکه سیب عالیه معجزه میکنه فقط خارش بعد از استفاده از سرکه سیب طبیعیه ی وقت فکر نکنید چون خارش گرفتید بده نه من خودم استفاده می‌کردم خیلی خارش گرفتم ولی زخمم روز ب روز بهتر شد خداروشکر

دوست دارم عشقم 😍

یه کارشناسی تو تلوزیون میگفت یه پیاز رو بردارید با یه کم دنبه بذارید روی حرارت یه کم که نرم شد پیاز رو له کنید تا به شکل پماد دربیاد میگفت معجزه میکنه....میگفت تا ۲ ۳ روز میتونید این پماد رو نگه داری کنید.  

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کارشناسی تو تلوزیون میگفت یه پیاز رو بردارید با یه کم دنبه بذارید روی حرارت یه کم که نرم شد پیاز ...

والا من که سرکه سیب استفاده کردم عالی بود 

دوست دارم عشقم 😍