سلام من تقریبا دوماهی میشه هموروئید دارم از دوجا شقاق شده بود یعنی موقع اجابت مزاج جونم در میرفت مرگم رو ب چشم میدیم اینقدر هم خون میومد که نگو بعد تو همین سایت ی آقایی که انشالله خدا خیرش بده تاپیک گزاشته بود که درمان هموروئید رو پیدا کردم . نوشته بود ی تکه پنبه رو آغشته ب سرکه سیب کنید و شب بزارید روی زخمتون یکم پلاستیک هم بزارید روی پنبه تا صبح بزارید بشه صبح با آب گرم بشورید بعد با سشوار خشک کنید یعنی معجزه میکنه الان خداروشکر خیییییلی بهترشدم قبلا ها موقع اجابت مزاج درد شدید و خونریزی داشتم تازه تا دوساعت بعد دسشویی هم درد داشتم ولی الان که معذرت میخوام رفتم دسشویی نه از درد نه خونریزی خبری نبود و خیلی حالم بهتره خداروشکر من روزی یک بار هم در مخلوط آب گرم و یک لیوان سرکه سیب ب مدت ۱۰ یا ۱۵ دقیقه مینشستم بعد با شامپو بچه زخمم رو ب آرومی میشستم و با سشوار خشک میکردم بچه ها تروخدا اصلا سراغ عمل نرید حتما اگه هموروئید دارید اول سعی کنید یبوستتون رو درمان کنید بعد برید سراغ درمان با سرکه سیب عالیه معجزه میکنه فقط خارش بعد از استفاده از سرکه سیب طبیعیه ی وقت فکر نکنید چون خارش گرفتید بده نه من خودم استفاده میکردم خیلی خارش گرفتم ولی زخمم روز ب روز بهتر شد خداروشکر