2777
2789
عنوان

باردارم یا نه

149 بازدید | 23 پست

سلام دوسال من از ۱۶ شهریور اقدام به بارداری کردم پریودم هم ۱۲ شهریور بوده ۱۵ شهریور خوب شده بودم الان امروز پریود شدم چند روز حالت های بارداری داشتم خستگی زیاد و درد شدید پستان احتمال داره باردار باشم چون امروز پریود شدم نا امید شدم کسی بوده تو بارداری ماه اول پریود بشه لکه هم نه  

فکرنکنم باردار باشی هنوز خیلی مونده تا موعد

اره خیلی مونده باید حدودا چون دوره هام بیست چهار روز این‌است پنج مهر میشدم الان پیس پریود شدم چرا مگه میشه تو باری بشه کسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در عرض ۱۱ روز دوباره پریود شدی! نمیشه دیگه. هنوز تخمک گذاری نکردی که. تازه تخمک گذاریت ۱ مهره.

الان این چیه پس مگه نمیگن تخمک گذاری چهاردهم پریودیه من دوازدهم پریود شدم پانزدهم خوب شدم 

اما حالت های بارداری داشتم نفح شکم و کمر درد اینا

امکان نداره تلقینه. حالتهای بارداری از هفته ۶ به بعد شروع میشه. حالا انشاله رحمت داره اماده میشه. ماههای اول اقدام به هم میریزه سیستم

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من