2777
2789
عنوان

دانشجوها یه راهنمایی لطفا

56 بازدید | 5 پست

من برای دانشگاه پیام نور انتخاب رشته کردم و مسئول کافینت که برام ثبتنام رو انجام داد گفت گواهی موقت دیپلمت رو تا ۳۱شهریور بیار ولی من چندتا درس رو مرداد امتحان دادم نتایجش اومده قبول شدم ولی ریز نمرات و گواهیم نیومده تا بهم بدن خواستم بدونم من تا اعلام نتایج دانشگاه وقت دارم برای تحویل گواهی؟اینم بگم اون امتخانات مرداد تجدیدی نبودن بزرگسالان میخونم و مدرسه بزرگسالان تمام درس ها رو یکجا نمیده واحدی میده و من واحدای باقیماندم رو با تجدیدی ها دادم تا تموم بشن لطفا راهنمایی کنین

نه اشکالی نداره ..بقیه مدارک رو تحویل بدین ،ریزنمرات و گواهینامه رو تا چند ماه فرصت دارین .

مرسی عزیزم امیدوارم اجازه بدن نمیخوام یه ترم عقب بمونم الکی الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی گلم،موقعی که نتایج بیاد ما باید با مدارک بریم درسته؟من انتخاب رشته کردم نتایج گفتن مهر میا ...

بله درسته .هر مدرکی که نبود هم اشکال نداره بعدا تحویل بدین .به ما هم خیلی سخت گرفتن ولی بعدا فهمیدیم الکی بوده چون دانشگاه توی گروه، پیام میداد که لطفا  مدارکتون رو کامل کنید .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈