2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 44 پست
تا ۳ ماه ک قلب نداره

سه ماه ینی ۱۲ ۱۳ هفته 

۱۲هفته اندازه دو بند انگشته دستو پاهم داره تو میگی قلب ندارع؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ۳ ماه ک قلب نداره

قلب تا ۸ هفتگی تشکیل خواهدشدومیشع

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

نمیخام حرفای کلیشه ای بزنم بگم خیلیا در حسرت مادرشدنن و این حرفا 

احتمالا همه این حرفا رو حفظ باشی

اگه قلب نداره سقط کن

بچه ای ک هنوز نیومده هیچکس نمیخوادش وای ب وقتی ک دنیا بیاد

مخصوصا ک تواناییش رو هم نداری 

من زنعموم سقط کرد کورتاژ شد خیلی اذیت شد مرگ رو دید واقعا .کلی هم خون ریزی داشت

من از این چیزا نمی‌ترسم فقط از حس بعدش میترسم

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

گلم اول آروم باش تا بتونی خوب فکر کنی

من جات نیستم و نمیتونمم خودمو جات بزارم چون کلا زندگیم یه جور دیگست

اما ظاهرا با اون همه مراقبت و ... انگار قسمت بوده

اگر مصرف قرص رو جنین اثر منفی نداره و بچه سالمه نگهش دار

بچه اولت چیه؟ جنسیتش میشه مثل همون، دیگه باهمن

اگر نگهش داشتی تمام توانت رو بزار فک کنم میتونی

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
به خدا به همون اما رضا تو یه ماه با. وجود کا...دم من ۴تا قرص اورژانسی خوردم درحد مرگگگگ مراقب بودم ا ...

چی بگم عزیزم ولی مطمعن باش سقط کنی حالت بدتر از الانت میشه همه اونایی که دیدم سقط کردن یه جوری به یه درد دیگه گرفتار شدن و پشیمونی میکشن که چرا هست خدارو نیست کردن

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

من میترسم حرف بزنم,اینجا همه مخالف سقطن ولی همه اینایی ک تو دنیای واقعی ب راحتی سقط میکنن نمیدونم کی هستن 

من سالها پیش این کارو کردم و پشیمونم نیستم منم با اورژانسی باردار شده بودم، چارهفته بود سقط کردم حتا ضربان قلب هم نداشت، اون ک جون نداشت حسی نداشت، دردی حس نکرد ولی خب لااقل میدونم نیاوردمش تو این دنیا رنج های بیشتری بهش بدم 

خود من بارها ب مادرم گفتم کاش سقطم میکردی ب دنیام نمیاوردی سختی بکشم... 

تصمیم نهایی با خودته احساسات ادما متفاوته 

من بعد سقطم محرم بود نذری دادم بعدش یکمم ب مسجد کمک کردم قران و کتاب دعا اینا خریدم

خواهر مراعات بدن خودتم بکن تازه زایمان کردی هنوز کلی شب بیداری داری اگر تواناییش داری سقط کن! از هیچکی نپرس خودت و شوهرت میدونین چی بهتره بعدم آدم توی این جهنم دره آدم نیاره بهتره

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

چرا از ما میپرسی!؟

خودت خیر و صلاح خودتو بهتر میدونی

مطرح کردن این سوال عاقلانه نیست. باید با شوهرت تصمیم بگیری.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ترو خدا فکر کنید منو جای خودتون بزارید....من چیکار کنم شهر غریب بی کس و تنها با مردی که میگه نمیخوام ...

من جای شما بودم سقط نمیکردم بخدا قسم یه خانمی میگفت بچه دوم ناخواسته باردارشدم شوهرم نمی خواست والان بعدچندسال میگه بچه گفت میلیونها خرج کردم چندین بار آی وی اف نمیشه ک نمیشه توروخدا شما ک معلومه بخاطر اون امضات آدم درستی هستی نکن این کارو من بیچاره شدن دوربیمارستانا ومطبای مختلف تاخدا یه دکنه بچه به من داد وخیلیا هنووووز ک هنوزه دارن ادامه میدن و نتیجه نگرفتن بعدک دنیا اومد عزیزمیشه روزیشم خدامیرسونه

عزیزم کسی به جای تو و تو شرایط تو نیست که بتونه برات تعیین تکلیف کنه عاقلانه تصمیم بگیر یه بچه خوشبخت خیلی بهتر از یه خانواده پر از مشکل و درهم شکسته ست اگر واقعا شرایطشو نداری تا دیرتر نشده تحت نظر دکتر سقط کن ولی حتما از قبل تصمیم صد در صد بگیر حتما حتما از طریق دکتر اینکارو بکن

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹