2777
2789
عنوان

میشه یک نفر بیاد منو قانع کنه

48 بازدید | 5 پست

من نماز میخونم . و خیلی از خدا کمک میخوام برای زندگیم .چله سوره زیاده برداشتم برای چیزی که میخوام ولی نمیشه ‌. خیلی از کسایی که نماز نمیخونن کلا به یاد خدا نیستن همه چیز براشون فراهم از جمله کارو ..... چرا اینطوریه ؟مگه من خیلی خواهش نکردم .پس چرا برای من نمیشه برای اونا میشه ؟

میتونه کسی منو آروم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااحترام ....میدونی یه چیزی مثل کنکوربایدتلاش کردربطی به چله واینانداره یاخریدخونه وماشین  تاپولی نباشه خداتوش برکت نمیندازه .....مثلاطرف صبح تاشب لم داده بعدیه آرایشگرسرپاتلاش میکنه یه خیاط نشسته تلاش میکنن .....  

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

خدا گفته به همه بنده ها نعمت ها رو توی دنیا میده

نماز ما هم صرفا برای تشکر از خداست نه برای قبولی دعاها

ولی میگن کسایی که نماز میخونن خوب دعاهاشون زودتر اجابت میشه

خیلی وقتا باید صبور بود چون خدا هر چیزی رو در وقت درستش به ما میده اینکه هنوز چیز مورد نظرتون رو نگرفتید دلیلش این میتونه باشه که زمانش نرسیده

همچنان صبوری کنید چون طرفتون خداست اونی که خیلی قدرت و ثروت داره و خیلی مهربونه حتما حکمتی درش هست

و اینکه خودتون رو با دیگری مقایسه نکنید زندگی هر کسی جداست و شرایط هر کسی فرق داره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بااحترام ....میدونی یه چیزی مثل کنکوربایدتلاش کردربطی به چله واینانداره یاخریدخونه وماشین تاپولی نب ...

بدون تلاش و استرس و .... به چیزی نمیرسی . حتما بوده در کنار توکل داشتن به خدا . من تلاش کردم تا جایی که تونستم از خدا خواستم نشده