2777
2789
عنوان

دوست شوهرم بهم زنگ زده 😰😰

3503 بازدید | 63 پست

داشتیم‌ناهار میخوردیم گوشی شوهرم زنگ زد جواب نداد چن بار زنگ زد بعد شوهرمم خاموش کرد گوشیشو..پرسیدم کیه گف دوستم..بلافاصله بعد بمن زنگ زد😲چون سایلنت بود گوشیم تازه الان دیدم... بعد شمارشو زدم تل گرام دیدم همون دوستشه..شماره منو نداش اون 😲 باهمم کار میکنن ینی چی شده ... ب شوهرم بگم بهم زنگ زد وای چیکار کنم

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

😦😦😦😦😦چیکار کنم وای

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما به همسرت بگو چون دوست ایشون هست بدونن از خیلی از جریانات میتونی خودت رو مصون کنی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

وای چی بگم استرس دارم اخه چرا بمن زنگ زده 😣😣شماره منو خانومش داره الانم هردوتاشون خونه ان چرا با شماره خودش زنگ زد😲😲

حتما بگو ولی نگو زدم تل گرام دوستته بگو بیا یه شماره ناشناس بهم زنگ زده نمیدونم کیه زنگ بزن ببین کی ...

اره اره نظر خوبیه 

بگو به شوهرت...چون ممکنه خودش به شوهرت بگه

اخه اول ب اون زنگ زد من از این بیشتر میترسم ک اتفاقی بینشون افتاده اخه دوستش مرد باوقاری اولین باره شمارشو دیدم 

اره به شوهرت بگو. شايد شوهرت شمارتو داده كه يه وقتي كار مهمي داشتي من جواب ندادم زنگ بزن به اين شمار ...

نه شوهرمو میشناسم بابا شماره منو عمرا ب دوستاش نمیده خیلی غیرتیه ...اول ب شوهرم زنگ رد شوهرم گوشیشو خاموش کرد بعد بمن زنگ زد