2777
2789
عنوان

دوست شوهرم بهم زنگ زده 😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 63 پست

چ سخت گرفتی 

لابد کار ضروری داشته ک جواب نداده شوهدت 

اونم شمارتو از خانومش گرفته بزنگه ب شما ک خونه این به شوهرتون کارشو بگه

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا . خب حتما اتفاقی بینشون افتاده . چون شوهرت جواب نداده ، به شماره شما زنگ زده . الان این کجاش عجیب ...

اخه شما نمیشناسید ک اینارو....چ شوهرم چ دوستش هرچی بشه هر اتفاقی بیوفته بد میدونن ب خانوم طرف زنگ بزنن ....

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

حتما از خانومش شمارتو گرفته

رفت وامد نداریم اصلا یه بار دیدیم فقط همو اونم ۴ ماه پیش بود

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

اخه شما نمیشناسید ک اینارو....چ شوهرم چ دوستش هرچی بشه هر اتفاقی بیوفته بد میدونن ب خانوم طرف زنگ بز ...

حتما خیلی کارش اضطراری بوده . حتما خواسته به شما بگه گوشیو بدی به همسرت 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
حتما خیلی کارش اضطراری بوده . حتما خواسته به شما بگه گوشیو بدی به همسرت 

اره حتما بیدار شد ازش بپرسم بهشم بگم یه شماره ناشناس بهم زنگ زد ببین کیه 

خب زنگ زده مگه چيكار كرده ك هل شدي؟

گوشي زنش حتما شارژژپولي نداشت 

ديگه تو اين عصر ارتباطات شماره پيدا كردن و زنگ زدن و اينا بنظرم انقدر عجيب غريب نيست ك شما جا خوردي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

حالا من دوستاي شوهرم ب اون زنگ نميزنن ب من زنگ ميزنن پيغام ميدن ب شوهرم😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خب زنگ زده مگه چيكار كرده ك هل شدي؟ گوشي زنش حتما شارژژپولي نداشت  ديگه تو اين عصر ارتباطات ش ...

توضیح دادم ک بالا 😂😂😂اینا کار زشتی میدونن ب خانوم دوستشون زنگ بزنن ....هل نشدم تعجب کردم اخه چرا خودش جوابشو نداد 

موضوع استرسی واقعا نیست.چون خانوم دوست شوهرتون شماره شمارو داشته به شما زنگ زده.

اینقدررررم بدم میاد یکی از اعضای خانواده گوشی رو برنداره زنگ بزنن به یکی دیگه که حد نداره.

ولی خب شما به همسرتون بگو.کار خلافی که نکردی.اون بوده که بهت زنگ زده.

عادی بگو انگاری تو برنداشتی با من تماس گرفتن.

اگه همسرتونم گفت شمارتو از کجا اورده.بگو نمیدونم زنش داشته حتما اون داده دیگه.

خیلی اروم به همین راحتی

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
موضوع استرسی واقعا نیست.چون خانوم دوست شوهرتون شماره شمارو داشته به شما زنگ زده. اینقدررررم بدم میا ...

اره واقعن اخه میترسم شوهرمم بدش بیاد میدونمم ک بدش میاد قبلا یه بنده خدایی اشتباهی شماره منو گرفته بود برداشتم گفتم اشتباهی زنگیده همش یجوری نگا میکرد بخدا از اون ب بعد شماره ناشناس زنگ میرنه دست و پام یخ میکنه استرس میگیرم....

مظلوم کی بودم من؟

اره واقعن اخه میترسم شوهرمم بدش بیاد میدونمم ک بدش میاد قبلا یه بنده خدایی اشتباهی شماره منو گرفته ب ...

منم یه هم مسافرتی داشتم با خانواده شوهرم.شوهرم گفت شمارتو بهش ندی ها.منم نمیتونستم که ندم به دختره.چاره ایی نداشتم ازم خواست منم دادم.ولی پیامشو جواب ندادم.یا تو تلگ رام پیام داد مجبور شدم دیلیت کنم مه نره دختره به مادذشوهرم بگخ.حرف در بیاد.

خلاصه به شوهرم هر بار دختره پیام داد گفتم.بهتر از نگفتنه

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ