2777
2789
عنوان

اولین ماهگردم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست
میگی بهت دروغ میگه ولی بازم بهش میگی عشقم؟!!!

قلبم نمیفهمه 

اما‌اگ‌انکار کرد کات میکنم با اینحال هنوزم تو دلم عشقم میمونه🙂

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قلبم نمیفهمه اما‌اگ‌انکار کرد کات میکنم با اینحال هنوزم تو دلم عشقم میمونه🙂

اسمش چی هست ؟

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

قلبم نمیفهمه اما‌اگ‌انکار کرد کات میکنم با اینحال هنوزم تو دلم عشقم میمونه🙂

ببخشید ولی 

خیلی لوس و بچه ایی

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

آها خب شاید خجالت کشیده اسم واقعیش ینی بده؟ چی هست؟

نه اتفاقا اسمش واقعیش خیلی شبیه اسم خودمه فک‌نمیکنم بدش بیاد

میدونی دلیل اینکه اسمشو یچیز دیگ‌گفته درک‌میکنم

اما هنوزم باید از من پنهون کنه😅

دیشب سر ی کلیپ درست کردن پدرم دراومد 

اما بعدش فهمیدم حتی اول اسمش فرق میکنه💔😅

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

عزیزم این کارا چیه یارو ۳ سال باهات دوسته می فهمی که مدت بهت رکب زده بعد ی ماه اندازه جونت دوسش داری؟؟ 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

نظرم اینه بعد یه ماه به کسی نگو عشقم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ببخشید ولی خیلی لوس و بچه ایی

لایکت کردم😂😂😂.

دعا کن خدا بهم ۵ قلو بده🥲🥺🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ببخشید ولی خیلی لوس و بچه ایی

لوس و بچه نیستم

فقد هرروز رل نزدم ک با هر اشتباهشون راحت بزارمشون کنار

اولین رلمه 

من نمیخوام ادمی باشم ک قبل کسی ک دوسش دارم  با چند نفر دیگم بوده باشه باشم 

اگ قراره باشه با ی دروغ بزارم‌کنار پس عشق نبوده 🙂

نه اتفاقا اسمش واقعیش خیلی شبیه اسم خودمه فک‌نمیکنم بدش بیادمیدونی دلیل اینکه اسمشو یچیز دیگ‌گفته در ...

خب بگو اسمشوو 

فکر کردم چنگیزی اسنکندری چیزی باشه🥲