2777
2789
عنوان

اولین ماهگردم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 طرف حتی اسمشو هم دروغ گفته !!! دیگه سبک سنگین کن ببین با خودش چند چنده! 

ول کنید این شخصیت‌های دوزاری رو. اینقدر آدم درست هست که بتونید با یکیش آشنا بشید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

عزیزم این کارا چیه یارو ۳ سال باهات دوسته می فهمی که مدت بهت رکب زده بعد ی ماه اندازه جونت دوسش داری ...

عزیزم ی ماهه رل زدیم 

مگ‌قبل اون نمیشه دوسش داش

من قبل اونم عاشقش بودم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو اسمشوو فکر کردم چنگیزی اسنکندری چیزی باشه🥲

😂😂😂ن بابا ی اسم معمولی داره 

اینکه اسشمو ب همه دروغ گفته دلیل داره 

دلیلشم قابل قبوله 

اما درد من اینه منی ک رلشم باید هنوز ازم پنهون کنه؟!

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

چرا همه گیر دادین ب اینکه بعد ی ماه ب اندازه جونش دارم؟!😐😐😑😑

قبل این ی ماه من عاشقش شدم 

ولی رل زدنمون ی ماهه😕

😂😂😂ن بابا ی اسم معمولی داره اینکه اسشمو ب همه دروغ گفته دلیل داره دلیلشم قابل قبوله اما درد من ای ...

شاید اسمشو دوست نداره😅

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اسم‌ش غلامحسینه گفته مهرانم؟ 😂😂😂😂

اسم خوبی داره 

فهمیدن چطور یگم چطور تو نینی سایت خیلیا ی اسم دیگ‌میزنن شناسایی نشن 

ایشونم ب دلیل اینکه شناسایی  نشن اسمشونو ی چیز دیگ میگن

عزیزم ی ماهه رل زدیم مگ‌قبل اون نمیشه دوسش داشمن قبل اونم عاشقش بودم

بنظر من فقط داری خودتو مسخره میکنی اونم با این سرعت

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

باز دلیل نمیشه ک ازم پنهون کنه🥲

شاید میخواد امتحانت کنه که اسمشو فهمیدی واکنشت چیه😐

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ماخانومیم بعدرازای زندگیمونواینجامیگیم🤣🤣🤣

😅😂😂

ایشونم ی چنل و گپ دارن ک نمیخوان اعضا شناسایی کنن یا اطلاعات شخصی شون لو بره😂

شاید میخواد امتحانت کنه که اسمشو فهمیدی واکنشت چیه😐

امکان نداره 

حس میکنم فقد جرئت گفتن نداره🥲💔

😅😂😂ایشونم ی چنل و گپ دارن ک نمیخوان اعضا شناسایی کنن یا اطلاعات شخصی شون لو بره😂

چی بگم عزیزم

ولی توانتخابت خیلی دقت کن عشق خیلی مقدسه یایدواقعاطرفت برات خوب باشه ودوست داشته باشه