2777
2789

بچه ها یه کار پیدا کردم قرارشد فردا برم منشی دایی مادرم فوت شده مامانم خواهرم رفتن شهرستان من با پدرم تنها بودم یکم پیش حالش بد شد با آمبولانس آوردم اینجا بیمارستان حالا کاری که پیدا کردم بهم گفت صبح ساعت ۱۰ اینجا باش بابام نمیتونم تنها بزارم کسی نیست بهش رو بندازم حالا نمیدونم چیکار کنم چی بگم به طرف یا برم دکتر گفت دم دست باش دارو لازم شد برو بگیر از اون طرف خیلی وقته دنبال کارم اینم از دست بدم چی بگم اونا درک کنن لاقل بزارن از پس فردا برم سرکار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمدارک پزشکی پدرت عکس بگیر و بفرست شرایطتت واقعا خاصه و پدرت بهت بیشتر احتیاج داره اگر ادمهای معقول و منطقی باشن قبول می کنند وگرنه چه بهتر زودتر میشناسیشون توکل بر خدا اگز قسمتت باشه سنگ هم از اسمون بباره میری سرکار 

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

یعنی از بستگان کسی نیست کنار بابات باشه خب تماس بگیر به مامانت بگو بیاد بگو حال پدرم بده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یعنی از بستگان کسی نیست کنار بابات باشه خب تماس بگیر به مامانت بگو بیاد بگو حال پدرم بده

مادرم تبریزه الانم خبر ندادم تازه شده اینجوری بلیط نیست همه پرن خودشون فردا شب با ماشین برمیگردن

مادرم تبریزه الانم خبر ندادم تازه شده اینجوری بلیط نیست همه پرن خودشون فردا شب با ماشین برمیگردن

چه میشه کرد بزار به حساب شاس بقول کاربرا تماس بگیر و ماجرا رو توضیح بده شاید قبول کردن پس فردا بری

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*