2777
2789
عنوان

کاش حرف بچه های اینجا رو گوش نمیدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 44 پست

من یه بچه کوچیک دارم اینقد نازه بخدا هرکی میبینتش نازش میکنه بوسش می‌کنه.بعد بچم رفت پیشش گفت سلام داشت شیرین زبونی میکرد این چنان با اخم بهش نگاه میکرد 

مه یارو انگلاتم🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عمه ام عاشق من بود 

ولی اخلاق نداشت منم خیلی دوستش داشتم 

۸ سال گذشته از ازدواجم هر وقت ببینمش اونقد تابلو رفتار میکنه شوهرم حساس شده حتی دلش نبود برم عروسی دختر عمه ام میگفت اون همش میاد تورو ببینه به زور التماس رفتم عروسی 

وقتی عروس برون بود تیراندازی می‌کرد اونقد تفنگ بد گرفته بود گفتم یا الان میزنه به من یا به خودش گریه ام گرفت همه فهمیدن دردم چیه ولی گفتم ترسیدم از صدا تیر حامله بودم😭😭 با اینکه رفته اما هنوزم از داغ عشقق دارم میسوزم 

نمیتونم فراموشش کنم گاهی خابشو میبینم 😭😭بیشتر از این داغونم که نمیتونم به کسی دردمو بگم 😭😭😭

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
شانس آوردی بهش جواب منفی دادی وگرنه هردفعه قهر می‌کرد میرفت خودشو چپر چلاق می‌کرد باید جمش میکردی هی ...

😂😂😂 ولی این پسرخالم توی فامیل به خوش اخلاقی معروفه کلا پسر خوبه فامیله

مه یارو انگلاتم🤪