2777
2789
عنوان

کاش حرف بچه های اینجا رو گوش نمیدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بود ک شاعر گفت اگر بر من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لِیلی...

نه من فکر میکنم اینقد از من کینه داره اینطور رفتار میکنه تنفرش بهم نشون بده 

مه یارو انگلاتم🤪

با این چیزایی که تعریف کردی ،همون بهتر باهاش ازدواج نکردی 

خب یعنی چی این حرکات 

چقدر چیپ و زننده ست رفتارش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
همه چی رو که نباید قاطی کرد

چی داری واس خودت میبری ومیدوزی من کی گفتم بهش فکر میکنم ؟ من دارم‌میگم حرصم گرفته رفتم بهش سر زدم اینطوربچه بازی درآورده

مه یارو انگلاتم🤪

ده سال گذشته هنوزم مثل یه بچه رفتار میکنه

فامیل منم بعد ۱۴ سال هنوز من را میبینه چشماش قلبی میشه و دوست داشتن میاد تو چشمهاش

ولی کار خاصی نمیکنه

ما چند سال یه بار شاید همدیگه را ببینیم

ولی منم دوستش داشتم و این بده 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
با این چیزایی که تعریف کردی ،همون بهتر باهاش ازدواج نکردی خب یعنی چی این حرکات چقدر چیپ و زننده ست ر ...

نمیدونم پسر خوبیه همه دوسش دارن فقط زیادی یه دنده هست از من هم دوسال کوچیکتر بود حتی اگه خواستگارم نداشتم هیچ وقت بهش فکر نمی‌کردم 

مه یارو انگلاتم🤪

همه چی رو که نباید قاطی کرد

قاطی چیه من خودم جای ایشون باشم دق میکنم خیلی احساسی ودلسوزم...ولی خب نمیگم وظیفس بستگی به روحیات داره بعضیا اهمیتی نمیدن اما بنظرم جالب نیس اینکه بگیم حالا چون شوهرم دارم دیگه فک کردن اینا به پسرخاله ای که داره بخاطر من عذاب میکشه ممنوعه مگه ادم دلش سنگ باشه پس انسانیت کجارفته....من نمیگم بره ببینتش یا...منظورم اینه خب ناخوداگاه ادم دلش به دردمیادوذهنش درگیرمیشه

فامیل منم بعد ۱۴ سال هنوز من را میبینه چشماش قلبی میشه و دوست داشتن میاد تو چشمهاشولی کار خاصی نمیکن ...

آخی عشق اول فراموش نمیشه

مه یارو انگلاتم🤪