2777
2789

سلام من یه پسرخاله دارم که خیلی منو میخواست من روحمم خبر نداشت تا وقتی که فهمید شوهرم اومده خواستگاریم صدتا واسطه فرستاد که ازدواج نکن من میخوامت واینا منم گفتم نه بهش بگید حسی بهش ندارم.کلا بعد ازدواجم هروقت منو میدید حالش بد میشد و طور تابلویی رفتار میکرد.منم هرمهمونی حدس میزدم اون هست نمی‌رفتم تااینکه چند وقت پیش پسرخالم تصادف کرد و تمام فامیل رفتن بهش سر زدن منم گفتم اصلا نمیرم اما خاله هام اصرار کردن نمیشه زشته اگه نیایی خیلی بد میشه اینجا هم پرسیدم گفت نه برو . من میدونستم برم اون حالش بد میشه وچشم دیدن منو نداره اما رفتم .بخدا قبلش داشت میخندید اما تا منو دید رنگش سیاه شد و اخم کرد بعد چند دقیقه هم از سرش دست گرفت سرم داره میترکه و همش داد میزد منم خیلی ناراحت شدم .یه بارم چندسال پیش خونه مادربزرگم رفتم نمیدونستم اونجاست.تولد خاله کوچیکم بود همین که منو دید دراز به دراز افتاد که کمرم گرفته نمیتونم پاشم همه بلندش کردن بردنش اتاق وتا من اونجا بودم از اتاق بیرون نیومد .خیلی دارم حرص میخورم چرا رفتم بهش سر زدم

مه یارو انگلاتم🤪

اخی طفلک 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خوب کاری کردی رفتی بهش سر زدی توکه نمیدونستی حالش بد میشهدیگه نرو ولی

خیلی دارم حرص میخورم چرا رفتم کاش اینقد شعور داشت تحمل می‌کرد تا من میرفتم

مه یارو انگلاتم🤪

شاید تمارض میکنه خوب این لوس بازی ها چیه دیگه اونو انتخاب نکردی به هردلیلی حالا هی غش میکنه ضعف میکن ...

ده سال گذشته هنوزم مثل یه بچه رفتار میکنه

مه یارو انگلاتم🤪