2777
2789
عنوان

کمک کنید مهمون دارم

237 بازدید | 15 پست

مهمونای ب شدت رودروایسی دار دارم

این چیزارو اماده کنم خوبه؟اگه کم و کسری داره بگید لطفا ممنون میشم

برای ورود کاپوچینو و نسکافه و چای و شکلات دارم

غذامون زرشک پلو با مرغ +کوفته تبریزی(اینو خودشون خیلی دوسدارن منم گفتم درست کنم)

مخلفاتم سالاد اندونزی،ترشی،سبزی،ماست خیار به همراه دلستر و نوشابه و دوغ

دسرم چیز کیک های تک نفره ی ب شدت شیک😂

دیگه چه کنم؟؟دوسداشتم غذام سه تا باشه ولی چند بار ک با هم بودیم قورمه و دلمه زیاد پختن اهل سوپم نیستن منم چیز دیگه ب ذهنم نرسید

اینم بگم ۲۵نفریم

چیکمه

سلام پذیرایی ورود مناسب فصل نیست

از راه میرسن بهتره نوشیدنی خنک باشه

کوفته هم ی غذای خیلی ریسکیه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بنظرم واسه ورودشون نوشیدنی خنک باشه بهتره مثه شیک طالبی یا شربتای کهکشانی خیلی شیکن 

شامم میتونی زرشک پلو بامرغ و فسنجون باقلقلی درست کنی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمه هم بیار.

میوه یادت نره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ممنون از نظرتون ورود رو تغییر میدمولی کوفته رو واردم خداروشکر

خواهش میکنم

خوش بگذره

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.