2777
2789
عنوان

هشدار جدی به خانم‌های باردار

206 بازدید | 8 پست

سلام مامانای جدید. 

خودم هنوز مامان نشدم ولی تجربه‌ی اطرافیانم رو میخوام بهتون بگم که تعدادشون هم کم نیست. 

خواهش میکنم خواهش میکنم خوااااااهش میکنم در زمان بارداری اینترنت گوشی رو روشن نکنید یا به حداقل زمان ممکن برسونید. 

خواهش میکنم وای‌فای اگر توی خونه دارید از برق بکشید. 

چنننند مورد خودم دارم میبینم که متاسفانه بچه‌ها دچار بیش‌فعالی و اوتیسم شدند. و دکتر به مامان‌ها گفته بود به دلیل تغذیه نادرست و بیشترین دلیل به خاطر امواج اینترنت فعال بوده. 

خواهش میکنم جدی بگیرید. اوتیسم درمان نداره. خواهش میکنم کودکتون رو بیمار نکنید که هم خودش سختی بکشه هم خودتون. 

انشاالله همیشه سالم و سلامت باشین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینم هست ولی اگه بیشتر تو خونه هستن تا بیرون، شانس اینو دارن که از امواج دور بمونن.

عزیزم برا منی که خونمون یک طبقه چهار واحده همه هم دارن وایفای نمیشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

عزیزم برا منی که خونمون یک طبقه چهار واحده همه هم دارن وایفای نمیشه

عیب نداره. حداقل خودتون نداشته باشین. اینترنت گوشی خودتون که همیشه بغل دستتونه اگه خاموش کنید، باز هم از خیلی از مضرات جلوگیری کردید.