2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه و خاص بیان

147 بازدید | 29 پست

سلام سلام 

ببخشید من تولد عشقمه بعد چون هر دومون دانشجو ایم من قصد دارم برای روز تولدش برم هتل و اتاق رو تزئین کنم ولی اومدم همه چیز رو قرمز انتخاب کردم 

تزئین با بادکنک و گل رز و قلب دارم و باکس هدیه هم مشکی قرمزه 

بعد شبیه ولنتاین نمیشه؟ 

اگه همین تم بمونه پس ولنتاین رو چیکار کنم پس؟ 

آخه قرمز خیلی جیگر میشه 

چیکار کنم حالا؟ 

بیخیال دوتاشو قرمز بزار چه عیبی داره آخه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکراری میشه آخه از طرفی هم تقریبا کار ها اوکی شده برنامه رو ریختم ولی هنوز وسایل رو نخریدم چیکار کنم ...

واسه پسرا تکراری نمیشه نگران نباش  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
تم تولد برا پسر آبی طوسی دیدم شیک و جذاب بوده

آخه قرمز عاشقونه تره به رنگ های دیگه نمی تونم فعلا فکر کنم 

بعد ولنتاین چی پس 

ولنتاین رو چیکار کنم

مثلا بریم یه رستوران خوب کافیه؟ 

مردا مثل ما ب اینچیزا توجه نمیکنن 

مهم نیت

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀