2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم یه لحظه بیاین

441 بازدید | 22 پست

من دختر گرمی هستم. از همون نظر که خودتون میدونید به خاطر همین با مرد گرم مزاج زدواج کردم. همسرم جنوبی و از همون اول بهم گفت که طبعش گرمه. اما بعد یه ماه از اول ازدواجم همسرم دیگه اون تمایل اولو نشون نداد. احساس میکنم با زور با من میخوابه و هر یکی دو هفته هم با زور... سعی میکنه نشون بده خیلی اوکی و خوبه اما من زنم... میفهمم...😔. شاید با خودتون بگین پای نفر سومی در میون باشه اما نیست. بارها بهش شک کردم و آژانس گرفتم و رفتم دنبالش ببینم کجا میره. شاید بگین ممکنه تمایلات غیر معقولانه داشته باشه اما نداره. از همه لحاظ همه چی رو امتحان کردم از لباس زیر های رنگارنگ و قشنگ و رقص و آرایش و همه چی. خودش میگه از اندامت راضیم و هیچ مشکلی نداره. به خدا چهرمم زشت نیست و برعکس تعریف نباشه خوبم.میدونم شرایط کاریش خیلی بهش فشار میاره ولی دیگه کم کم دارم خسته و زده میشم. اسم رابطه کهمیاد اصلا اشک تو چشمم حلقه میزنه اعتماد به نفسم هم کم کم داره کم میشه میگم شاید من مشکلی دارم که همسرم طرفم نمیاد.

به نظرتون باید به پزشک مراجعه کنم؟

نه عزیزم مشکلی نداری مگر اینکه ب مشاوره مراجعه کنی ممکنه تمایلات شوهرت برخلاف اون چیزی ک گفته کم باشه ذاتا

چند وقته عروسی کردی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش خانمی ایشالا درست میشه راستشو از خودش بپرس بگو میدونم یه مدته اینطور شده بیا حرف بزنیم ب ...

خیلی باهاش در این مورد صحبت کردم. یه هفته وانمود میکنه که خیلی دوس داره باز همه چی به حالت اول برمیگرده😔😔😔

پیشنهاد سارای هم خوبه من امتحان کردم گاهی پیش اومده ک همسرت حوصله نداره و من بخودم گرفتم اماوقتی پرسیدم رفع سوتفاهم شده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
خیلی باهاش در این مورد صحبت کردم. یه هفته وانمود میکنه که خیلی دوس داره باز همه چی به حالت اول برمیگ ...

خب شاید از همون اول راستشو بهت نگفته و واسه اینکه تو بهش جواب مثبت بدی بهت گفته گرمه اما در واقع گرم نبوده

خیلی باهاش در این مورد صحبت کردم. یه هفته وانمود میکنه که خیلی دوس داره باز همه چی به حالت اول برمیگ ...

باز اینو هم بهش بگو

خب شاید از همون اول راستشو بهت نگفته و واسه اینکه تو بهش جواب مثبت بدی بهت گفته گرمه اما در واقع گرم ...

طبعش گرمه علائم طبع گرمو داره. جنوبیه دیگه... نبضش خیلی قویه... خیلی عرق میکنه... زود گرمش میشه... اما فقط همین مورد براش صدق نمیکنه

گرم بودن ارتباطی به جنوبی بودن و طبع گرم غذایی نداره، شاید شناخت درستی از خودش نداشته. شایدم فشار کاری و استرس میلش رو کم کرده.

یه چیز دیگه هم هست که ممکنه در مورد شما مصداق داشته باشه. وقتی آدم در مورد یه موضوع پیوسته تحت فشار باشه و هی فکر کنی یکی فلان انتظار رو ازت داره ناخواسته احساس اجبار میکنی و زده میشی. اینکه شما چندین بار بهش گفتید، همش سعی در تحریکش دارید یا منتظرش هستید احتمالا باعث شده زده بشه. خوبه که زن هم گرم باشه و پیشقدم باشه اما حتی اگه میلتون هم زیاده بازم باید جوری رفتار کنید که مرد حس شکارگر و مردانگی رو داشته باشه نه بالعکس

عزیزم بهتره برید مشاوره اینجا هر کسی یه نظری داره ولی جای شما نیستن که کامل مسائلتون بدونن مشاور میتونه کمکتون کنه از کلینیک نی نی سایت هم میتونید استفاده کنید بهتر راهنماییتون میکنند

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
گرم بودن ارتباطی به جنوبی بودن و طبع گرم غذایی نداره، شاید شناخت درستی از خودش نداشته. شایدم فشار کا ...

شاید باورتون نشه ولی وقتی بهش فکر میکنم دیگه گریم میگیره. خیلی زشته اینو بگم ولی واقعا تحت فشارم😔😔😔😔