2777
2789

در مرحله اول یه روز که حتی روحمون هم از وجود نی‌نی‌سایت بی‌خبره یه سوالی برامون پیش میاد و توی گوگل درموردش جستجو می‌کنیم😁 طبق معمول نی‌نی‌سایت همیشه در صحنه حاضر، اولین سایتی‌ست که بالا میاد و ما واردش می‌شیم👀

خبببب یک‌سری کامنت‌های بی‌ربط و باربط رو مشاهده می‌کنیم که معمولا نکته به‌درد‌بخوری درمورد موضوع ندارن🤫🚶‍♀️امما اول اکثر کامنت‌ها یه رمز عجیب داره که باعث میشه یکم سردرگم بشیم و قانعمون می‌کنه بمونیم تا رمز رو رمزگشایی کنیم... 

- اسی... 

خب اولین حدس من این بود که اسی مخفف اسماعیل، اسم شروع کننده گفتگوست😜 خیلی هم مطمئن بودم 

خلاصه می‌ریم دنبال سرچ نی‌نی‌سایت و هییی این اسم میاد جلو چشمون... خیلی عجیبه آیا نام همه افراد درون نی‌نی‌سایت اسماعیله😬😬؟ آیا اسماعیل صاحب سایته و فقط اون می‌تونه شروع‌کننده گفتگو باشه🧐؟

پس از پیگیری‌های مداوم متوجه می‌شیم اسی مخفف استارتره🤓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=353858322]خب اولین حدس من این بود که اسی مخفف اسماعیل، اسم شروع کننده گفتگوست😜 خیلی هم مطمئن بودم  خلاص ...[/QUOTE

و اینجا با خودمون فکر می‌کنیم بنیان‌گذار مخفف استارتر کیه؟ چطور این مسئله بین کاربران شیوع پیدا کرده و ماندگار شده🤔🤔 که خب به نتیجه‌ای نمی‌رسیم☹️🥱

بعضی‌هامون هم مثل من اسم تاپیک رو با توجه به اینکه کاربران مدام دست به کیبوردن، اشتباها تایپینگ در نظر داشتیم و بعدها متوجه شدیم topic هست و معناش هم می‌شه موضوعی برای گفتگو🤣

و اینگونه ما به یه کاربر معتاد دست‌دو «کاربر خاموش» تبدیل می‌شیم😔😂💝 که بی‌توجه به زمان و مکان، میزان نت مصرفی و اخطارهای مثانه🙄 مدام درحال سرچ در نی‌نی‌سایت و خواندن نظراتی می‌شیم که بعضی از اونها باب میلمون نیست و چون نمی‌تونیم جوابشونو بدیم حرررص می‌خوریم😬😔

وقتی که یخورده از اعتیادمون به سایت گذشت، کم‌کم وسوسه می‌شیم که دوز مصرفی رو بیشتر کنیم🤫 و به جای تماشای حماسه‌افرینی‌های دیگران، خودمون وارد سایت بشیم و حماسه بیافرینیم😎

اینجا دیگه کارمون با کرام‌الکاتبین گره می‌خوره... پس از امتحان ده‌ها شماره و تعویض صدها رمز بخاطر اخطار نینی‌سایت😏 و هزاران‌هزار اسمی که قبلا انتخاب شدننن، با این عقیده که «حالا ثبت‌نام کن بعدا سر فرصت اسمتو تغییر می‌دی» بالاخره موفق می‌شیم وارد سایت بشیم😎💪🏻

وقتی که یخورده از اعتیادمون به سایت گذشت، کم‌کم وسوسه می‌شیم که دوز مصرفی رو بیشتر کنیم🤫 و به جای ت ...

که طولی نمی‌کشه و با این تلخی بی‌پایان که نمی‌شه اسم عتیقه‌ای رو که انتخاب کردیم تعویض کنیم، مواجه می‌شیم😐😔🚶‍♀️

«تقدیر و تشکر از سروانی که مارا در مراسم سوگواری یاری کردند...» 

که طولی نمی‌کشه و با این تلخی بی‌پایان که نمی‌شه اسم عتیقه‌ای رو که انتخاب کردیم تعویض کنیم، مواجه م ...

حالا نوبت زدن تاپیکه که با کلنجار رفتن‌های بسیارررر طریقه ایجادش رو یاد می‌گیریم و بعد اینکه از ماجرای عروسی برادر شوهرعمه زن آقا عزت گرفته تا درز پاره شلوار عمه‌کلثوم رو برای اعضا تعریف کردیم😎 متوجه می‌شیم که نمی‌تونیم این تاپیک رو که همچون لکه‌ی ننگی بر فهرست تاپیک‌ها باقی‌مونده، حذف کنیم و باید بسوزیم و بسازیم😐🚶‍♀️😂