2777
2789
عنوان

خانومای متاهللللل کمککککک

258 بازدید | 11 پست

من نامزدم ازم دوره 

یعنی شرایط کاریش ی طوریه ک دوره و تایم طولانیه ک مرخصی نداشته

فعلا هم نداره و حساااابی خودشو باخته منم کلافه و دلتنگم و نمیدونم باید چیکار کنم بهش روحیه بدم این چند ماه بگذره

جفتمون داریم دق میکنیم

لطفا اگ دلبری حرفی چیزی بلدین ک رو مردا تاثیر بذاره و بهشون روحیه بده کمکم کنین

برو ببینش

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چیمیشه راهنماییم کنی لطفا

مثلا بگو مرد من،من میبینم زحماتتو،تلاش هاتو 

بگو ک قدر دانش هستی 

بگو ممنونی ازش بابت خستگی هاش ک بخاطر زندگیتون میکشه 

بهش قوت قلب بده بگو تو قویی هستی،تو زرنگی تو توانمندی و از این قبیل جملات

قربون صدقه چی بگمبلدما ولی میگم شاید چیز بهتری بلد باشی😑🥲

قربون صدقه خیلی نیازی نیست مردها واکنشی ک نسبت ب کلمات آقای من،مرد من،سرورم،رئیس،پناه من،تکیه گاه من،بهت افتخار میکنم،و از اینجور کلمات خیلی خیلی بیشتر از کلمات قربون صدقع رفتنی مثل فداتشمو عزیزمو عشقمو ایناست 

تو قربون صدقع هاتم حتما کلمات مقتدرانه استفاده کن 

بگو مثلا بجای تشکر ک بگی مرسی عزیزم بگو مثلا ممنون بهترین مرد دنیا،قربون صدقه هاتو تغییرش بده ب این روش،مثلا بهش بگو خداروشکر ک دارمت 

مثلا من همسرم از کلمه ی رئیس و سرورم خیلی خوشش میاد 

یا مثلا وقتایی ک بهش میگم من ک ازت راضیم انشالله خداهم ازت راضی باشه خیلی خیلی خوشش میاد 

حالا من کاریم ک میکنم اینه ک دست همسرمو زیاد میبوسم و غروری برای این کار ندارم 

هفته ایی یکی دوبار پیام های اقتدار آمیز براش بفرست و ازش تشکر کن اینا همش خیلی جوابه

ولی باز همه ی حرفای من بستگی ب شرایط خودت و نامزدت داره،خودت باید بسنجی ک کی کجا و کدوم حرفو بهتره ک بزنی،خودت باید تشخیص بدی نسبت ب شناختی ک از نامزدت داری کدوم حرف و کدوم رفتار براش جوابه