2777
2789
عنوان

به نظر تون من با این علایم باردارم

355 بازدید | 28 پست

من قبلا پری ۳۲ روز میشدم وچندماهه اخیر ۲۸ روز بودم امروز روز ۳۲ هستم و هنوز نشدم و اولین ماه اقدامم بود و مرتب هم اقدام نبودم دل درد و کمر درد زیاد دارم و لرز شدید، ترشح کم ، سینه وقتی دست میزنم یکم درد میکنه ماه های قبل، قبل از پری تهوع داشتم ولی این ماه اشتها و خوابم خوب شده یعنی ممکنه باردار باشم یا صبر کنم چند روز دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبرکن چند روز دیگ عزیزم

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

دوستان شوهر من واریکوسل داشت پارسال برج ۵ عمل کرد.تو این مدت تا ماه ۳ امسال اصلا تعداد و کیفیتش فرقی نداشت بهو برج ۳ تعدادش ۳۰ میایون شد بعد برج ۵ شد ۴۲ تا.منم برج ۵ یه هیستروسکوپی کردم و سپتوم رحمم را برداشتن.اخه ارکوئیت بودم.علاوه بر این pcoهم هستم.خلاصه یه بار قبل و یه بار بعد عمل هم عکس رنگی گرفتم که لوله هامم باز بودن.منم با این نتایج رفتم پیش دکتر کلانتری اصفهان.گفت چون وضعیتتون خیلی بهتر شده دو ماه اینداکشن.یعنی با دارو و امپول تخمدانهای منو تحریک کنن و خودمون اقدام کنیم.وقتی امپولا را زدم روز ۱۰ رفتم سونو دو تا فولی ۱۷.۵ و ۱۶.۵ دو طرف داشتم که دکتر گفت خیلی خوب و بهترم میشه.بتزم امپول داد و رفتیم برا اقدام.حالا که روز ۲۵ پریودم هست حدود یک هفتست درد سینه شدید دارم.نفخ شدید دارم.یه روز خیلی ببخشید بی دلیل اسهال شدم.ترشحات سفید بدون بو و غلیظ.گاهی تهوع .بهم گفته روز ۲۷ پریود برم از بارداری.دارم از هیجان میمیرم.نظر شما چیه؟