2777
2789

طبعیتا وقتی توی جمع یک حرفی میزنی و اگر میخوای یک ویدیو یا چیزی رو به خانوادت نشون بدی انتظار توجه داری 

بنده امروز بعد سال ها نشستم و چندتا ویدیو از خودم به پدر مادر گرامی نشون دادم که پدر گرامیم سرش تو گوشیش بود و نهایت توجهش این بود:👍 مادرررر عزیزمم که مثل همیشه تو اشپزخونه بود 

بعد من عصبی میشم و داد میزنم که چرا بهم توجه نمی‌کنید تکذیب میکنن 

من جدیدا اهنگ غمگین زیاد گوش میدم گیر دادن به اهنگ گوش دادم من 

اخه بهههه شمااااا چهههه ربطیییی دارهههههههه 

بعد گوشیمو میگیرن میخوان اهنگ هامو پاک کننن

د اخههههه

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه هیچ درکی ندارن منم فقط بابام یکم بهم گوش میکرد که نود درصد وقتا هم سرکار بود

اعصابمو خورد کردن واقعا

من سنم کمه 

دوست دارم یکسری چیزهارو امتحان کنم دوست دارم برم خونه دوستم..مثلا دوستم داره از ی شهر دیگه میاد شهرمون حتی اجازه نمیده برم ببینمش

مامانم عین بختک افتاده روم اعصابمو این زن بهم میریزه 

بارها باعث شده به جایی برسم که بگم الهی بمیری 

بعد ناراحت میشه

طرف واقعا ocbواقعی هستش 

نه زیاد به خودش میرسه فقط و فقط میخواد اسباب های خونشو پر کنه از صبح تا شب که بیدار میشه میره تو آشپز خونه 

اخهههه مادر من تو زنی یکم زنانگیییی

هعی خانواده ها منطق ندارن اصلا

اعصابمو خورد کردن واقعا

من سنم کمه 

دوست دارم یکسری چیزهارو امتحان کنم دوست دارم برم خونه دوستم..مثلا دوستم داره از ی شهر دیگه میاد شهرمون حتی اجازه نمیده برم ببینمش

مامانم عین بختک افتاده روم اعصابمو این زن بهم میریزه 

بارها باعث شده به جایی برسم که بگم الهی بمیری 

بعد ناراحت میشه

طرف واقعا ocbواقعی هستش 

نه زیاد به خودش میرسه فقط و فقط میخواد اسباب های خونشو پر کنه از صبح تا شب که بیدار میشه میره تو آشپز خونه 

اخهههه مادر من تو زنی یکم زنانگیییی

اعصابمو خورد کردن واقعامن سنم کمه دوست دارم یکسری چیزهارو امتحان کنم دوست دارم برم خونه دوستم..مثلا ...

وای قشنگ میفهممت خانواده منم همینن ولشون کن عزیزم تو خوب درس بخونم تلاشتو بکن بعدا هر کار میخای برای خودت انجام میدی 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

اعصابمو خورد کردن واقعامن سنم کمه دوست دارم یکسری چیزهارو امتحان کنم دوست دارم برم خونه دوستم..مثلا ...

چه جالب مامان منم همین بود دختر تو چقدر منی نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی مامانم رسما منو زندانی کرده بود نه خونه دوستی میرفتم نه کافه نه تولد هیچی فقط پیاده روی و دانشگاه دوران سختی رو گذروندم مامانم به هیچ عنوان ظرافت زنانه نداره اینقدر خوشکله که نگو ولی افسرده و مریض از خونه بیرون نمیره هرکی هم شاده و بیرونه بهش میگه ولگرد تمان تلاششو کرد منو مثل خودش کنه که تا حدودی موفق بود

وای قشنگ میفهممت خانواده منم همینن ولشون کن عزیزم تو خوب درس بخونم تلاشتو بکن بعدا هر کار میخای برای ...

بخدا خسته شدم😭

اصلا نمیفهمن بخدا من از صبح که بیدار میشم از این کلاس به اون کلاس میرم 

کل تابستونم با درس خوندن گذشت

نصف ملت رفت خوشگذرونی کردن من فقط سرم تو کتاب بود

ولی این مسئله ایی نیست واسه آینده من خیلی خوبه 

اما واقعا منم دل دارم

کاشکی بدونن من واسه یکسری چیزا امروز ذوقشو دارم نه آینده.. 

بخدا خسته شدم😭اصلا نمیفهمن بخدا من از صبح که بیدار میشم از این کلاس به اون کلاس میرم کل تابستونم با ...

هعیی شاید باورت نشه ولی من ماهی یبار هم نمیرم بیرون از خونه در این حد منم عین تو خستم ولی باید تحمل کنیم قشنگم 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

چه جالب مامان منم همین بود دختر تو چقدر منی نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی مامانم رسما منو زندانی کرده ...

وای خیلی شرایط سختیه قشنگ درکت میکنم..

قشنگ انگار زندگیتو زندگی کردم.. 

والا منم از صبح تا شب از این کلاس به اون کلاس میرم

هرکاری میکنم که از این خانواده سمی دور بشم 

کاشکی یکم صبوری بلد بودن توی ی خونه ایی گیر کردم 

پدرم که براش هیچی مهم نیست مادرم توجه زیادی به همه چیز داره 

هعیی شاید باورت نشه ولی من ماهی یبار هم نمیرم بیرون از خونه در این حد منم عین تو خستم ولی باید تحمل ...

منم اگه کلاس نرم 

مثل شما ماهی یک بار هم بیرون نمیرم 

همسنیم..