2777
2789
عنوان

فک نمیکردم این جوری, باشه 😢

497 بازدید | 24 پست

با دخترم بیرون بودیم بعد دیدم شهید مدافع حرم اوردن, 😔ی ارامش عجیبی داشت این تشیع جنازه ی حال غریبی بود.... 

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همون حس غریبی که همیشه با منی .................

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خب؟

خوب ب جمالت 😂 

من فک میکردم خوب که چی ب خاطر ی کشور دیگه میرن خودشونو ب کشتن میدن اما خیلی ارامش داشت انگار .....نمیدونم چجوری بگم

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️
خوب ب جمالت 😂  من فک میکردم خوب که چی ب خاطر ی کشور دیگه میرن خودشونو ب کشتن میدن اما خیلی ار ...

دفاع قبل از حمله

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

اره واقعا این شهدا چه آرامش عجیبی به آدم میدن😢😢

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
اره واقعا این شهدا چه آرامش عجیبی به آدم میدن😢😢

منم وقتی رفتم شلمچه تا چند وقت حالم عجیب خوب بود یه آرامش فوق العاده 

چندتا از  دانش آموزها رو هم که برده بودیم دیدم چقدر رفتارشون عوض شده 

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
من اصلا اين عزيزان و شهيد نميدونم ☺️با كمال احترام

مهم نیست من وشما شهید بدونیم یانه مهم اون بالایی هست که از نیت ادما خبر داره😊

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
الان ترور میشی😎 شهدای دفاع مقدس رو چی؟

اونا شهيدن 

من بي احترامي نكردم قطعا محترم و عزيز خانوادشونن اما ايدئولوژيشون و قبول نميكنم

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

آره واقعا آرامش توش موج میزنه و این حس به ما هم منتقل میشه.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
دید ما نسبت به مدافعین حرم در مقام اونها تاثیری نداره.اونا نزد خدا مقرب اند.این وسط ماییم که با دیدم ...

دقیقا👍👍👍

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
من اصلا اين عزيزان و شهيد نميدونم ☺️با كمال احترام

دید ما نسبت به مدافعین حرم در مقام اونها تاثیری نداره.اونا نزد خدا مقرب اند.این وسط ماییم که با دیدمون و اینکه علاقهمندیم یا متنفر جایگاهمونو پیش خدا تعیین میکنیم.

چونکه تو زیارت عاشورا میگیم   دوستم با کسانی که با تو دوستند و دشمنم با کسانی که با تو دشمنند

یعنی راهمونو با حب و یا بغض شهدا نشون میدیم

انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.