سلام مامانا من امسال دخترم میره کلاس اول و قصد داشتم غیرانتفاعی بنویسم که هرجا رفتم زیر ۶۵ میلیون نبود(تهرانم)و محبور شدم دولتی بنویسم تعریف این مدرسه رو شنیدم ولی الان دیدم ۴۲ نفر تو یه کلاسن یعنی بچه ها چیزی یاد میگیرن اصلا؟؟؟چجوری معلم میخواد ۴۲تا بچه ۶ ۷ ساله رو ساکت کنه درس بده اخه خیلی ناراحتم استرس گرفتم میشه تجربه خودتون و بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاهدم امتیاز داشتم ولی اونام ۴۰ نفرن تو هر کلاس چرا ولی خب غیرانتفاعیا فقط شهریه نیست کتاب کمک درسی ...
دقیقا...
یکی فامیل من بچش کلاس اول غیر انتفائی بود پارسال مثلا هر یه حرف الفبا رو که یاد میگرفتن براشون یه جشن مفصل میگرفتن با هزینه خود بچه ها
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️