2777
2789
عنوان

کسایی که بچشون مدرسه دولتی رفتن یا میخوان برن

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 56 پست
بله خواهر خودمم ۸۵ میلیون برای دخترش داد

عزیزم دولتی بزار 

غیر انتفاعی بزازی هم خودت باید با بچه کار کنی 

یکم اصول یادگیری و آموزشی یاد بگیر 

من خودم امسال پسرام رو از غیر انتفاعی به دولتی آوردم 

غیر انتفاعی تو دوره ی ابتدایی هزینه کردن بیخوده 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاهدم امتیاز داشتم ولی اونام ۴۰ نفرن تو هر کلاس چرا ولی خب غیرانتفاعیا فقط شهریه نیست کتاب کمک درسی ...

دقیقا...

یکی فامیل من بچش کلاس اول غیر انتفائی بود پارسال مثلا هر یه حرف الفبا رو که یاد میگرفتن براشون یه جشن مفصل میگرفتن با هزینه خود بچه ها

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

میتونی تا سوم بزاریش دولتی چهارم به بعد بزاری غیردولتی

فقط سوم ریاضیش مهمه

میتونی بزاریش کلاس ریاضی

بعد دیگه چهارم به بعد کلا مهمه قبلش خیلی مهم نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظر من ابتدایی غیر انتفاعی فرستادن الکیه 

شاید باز از ۴_۵ بگی یه چیزی 

دوست خودم رشته تحصیلیش چه چیز بدون مربوط به اموزشه بعد با پارتی رفته غیر انتفاعی درس میده تو مدرسه ای که شهریش ۶۰ تومنه 

همه همکاراشم با پارتی استخدام شدن 

تو تهرانم هستش مدرسهه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

غیرانتفاعی عا هم همچین تعداد کم نیست 

اما کلا کلاس اول ودوم روخوانی باید زیاد کار کنی 

بچه را وابسته ی خودت نکن 

سرمشق بده بگو بنویس بلندبلند هم بخون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶