2777
2789
عنوان

کسایی که بچشون مدرسه دولتی رفتن یا میخوان برن

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 56 پست
اره بخدا منکه توی یه سوال میموندم کسی نبود حتی ازش بپرسم

منم همینطور نه اینترنت بود بزنیم یاد بگیریم نه موبایل ک بپرسیم 

نسل الان رو کلا خراب کردن تهش همشون پرتوقع نه معلم کارشو درست انجام میده نه شاگرد 

فقط ب مادرها فشار میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه بخوای یا نخوای 

دولتی باشه یا غیرانتفاعی کلاس اول باید پا به پای معلم برای بچت خودتم درسش بدی کار کنی باهاش تمرین داشته باشی 

تمرین حرف اول رو میزنه داخل کلاس اول 

کاش میفرستادین مدرسه شاهد خیلی خوبهمعلما هم خیلی بهترن هم بچها هم کمترنغیر انتفاعی قسطی قبول نمیکردن ...

شاهدم امتیاز داشتم ولی اونام ۴۰ نفرن تو هر کلاس چرا ولی خب غیرانتفاعیا فقط شهریه نیست کتاب کمک درسی جشن و فرم هرچیزی میلیونیه در توانم نیست انقد هزینه کردن 

خودم اموزش دادنم خوب نیسن بی حوصلم میترسم بچم کلا از درس زده بشه نمیدونم چیکار کنم

حتما توی فیلیمو مدرسه ثبت نام کن برای دخترت

آموزشاشون عالیه کلیپهاشو بزار ببینه طبق هر درسی که میخونن و بعد کلیپ چندتا سوال تستی میاره که اگه درست جواب بده یعنی درسو فهمیده

به جز اون نمونه سوالم کلی داره که وقتی لازمتون شد استفاده کنید

هزینه داره اما خیلی کمه به نظرم ارزش داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نمیدونم شناخت دارید یا نه ولی مدارس منطقه ۱۲ تهران معروفن به خوب بودن ولی چی بگم شایدم حرف شما درست ...

بنظر من از کلاس اول تا سوم همش خوندن نوشتن یاد میگیرن و ریاضیش هم همش تکرار میشه هیچیز مهمی نیست  درحد همون خوندن نوشتن یاد بگیرن اوکیه از چهارم بزارش غیر انتفاعی 

شاهدم امتیاز داشتم ولی اونام ۴۰ نفرن تو هر کلاس چرا ولی خب غیرانتفاعیا فقط شهریه نیست کتاب کمک درسی ...

شاهد که من میرفتم تو دبستان ۲۸ نفر اینا بودیم که 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

منم دخترم کلاس اوله امسال مدرسه دولتی نوشتم اسمشو...

اینام ۳۰ نفرن تو کلاس

البته معلمشونو میشناسم از قبل خیلی خوبه و اینکه خیلی به خونه ام نزدیک بود اینجا رو انتخاب کردم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️