2777
2789
سر چی میزنه

سر همه چی کلا دهنمو دوختم با این سن و سال فقط کبودی های رو بدنمه که شاهد باشن واسه اون دنیا خدا ببینه جای بخیه های دستم شاید یه روزی خدا اینا رو ببینه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم رو اسمش میگه کاربر با این مشخصات نیست،یعنی پاک کرده کاربریشو.نمیدونم چرا؟ چیزیم نگفت... ن ...

چن وقت پیش هم کاربریشو حذف کرده بود نمیخاست انگار بیاد سایت بعد دوباره اومده بود حتما بازم پاک کرده که نیاد

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
سر همه چی کلا دهنمو دوختم با این سن و سال فقط کبودی های رو بدنمه که شاهد باشن واسه اون دنیا خدا ببین ...

نمیتونی ازش شکایت کنی؟خانوادت چی؟چیزی نمیدونن؟

الان سرم داره منفجر میشه نمیدونم چه کار کنم 😞😞😞

الان تو داری با بچه تو شکمت استرس وحرص میخوری اون آقا داره خواب هفت پادشاهشو میبینه.تو هم بیحیال باش امشبو بگیر راحت بخواب.فردا خودش میاد معذرتخواهی

نمیتونی ازش شکایت کنی؟خانوادت چی؟چیزی نمیدونن؟

حتما مجبورم عزیزم وگرنه کی دوست داره اینجوری زندگی کنه اگه خدا منو میخاست تو اتاق عمل بهوش نمیومدم وقتی دستمو عمل کردن 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
اره ولی دوبار اومده دنبالم که بریم بیرون منم رفتم چون نمیخاستم بیشتر از این طول بکشه.ادم سردتر میشه. ...

میخوای ادامه بدی این وضعو؟ 

ببخشید کلی چقدر زود ازدواج کردین

حتما مجبورم عزیزم وگرنه کی دوست داره اینجوری زندگی کنه اگه خدا منو میخاست تو اتاق عمل بهوش نمیومدم و ...

میدونم عزیزم حتما دلیلی داری که نمیتونی جدا شی ویا شکایت کنی.خدا خودش جوابگو هست

الان تو داری با بچه تو شکمت استرس وحرص میخوری اون آقا داره خواب هفت پادشاهشو میبینه.تو هم بیحیال باش ...

واقعا همچین خوابیده انگار نه انگار، خیلی واسم سخته این رفتارا مخصوصا توی این وضع که زن حساستر میشه، میخوام بیدار بمونم تا کل فردا رو بخوابم چون روزا بیشتر حرص میخورم، مشکلم اینجاس هر کاری میکنه تا میاد سمتم دلم نمیاد کشش بدم زود آشتی میکنم