2777
2789
واقعا همچین خوابیده انگار نه انگار، خیلی واسم سخته این رفتارا مخصوصا توی این وضع که زن حساستر میشه، ...

ببخش استاتر شرمنده تو تاپیکت حرف زدم نمیتونستم تاپیک بزنم تاپیک شما رو دیدم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد۷۲ یه سال نشده هنوز 

خیلی سنت کمه که.توروخدا بچه نیار فعلا،گناه داره اونم.باچی دستتو به این روز انداخته؟؟

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
میخوای ادامه بدی این وضعو؟  ببخشید کلی چقدر زود ازدواج کردین

اره خب پدرم مجبورم کرد.ولی الان همه چی شانسیه اگرم طلاق بگیرم پیرمرد میاد برامون.والا.خاهر خودش17سالشه اونم تو عقد طلاق گرفت ولی همچین پسره رو چزوندن و مهر خاهرشوهرمو نصفه گرفتن.الانم بعد از3ماه طلاقش ی پسر با کمالات و مایه دار اومده گرفتتش.بخدا دختره منگله ها ولی شانسش

واقعا همچین خوابیده انگار نه انگار، خیلی واسم سخته این رفتارا مخصوصا توی این وضع که زن حساستر میشه، ...

منم عین تو ام ها.زود آشتی میکنم ولی دیگه کتک اونم زن باردار ،؟؟؟؟اینبار راحت نبخشش چون عادت میشه ها.حتما زهر چشمشو بگیر به هر طریقی

یه روز دعوا کردیم سر اینکه با دختر حرف میزد فهمیدم اینقد کتکم زد اینقد کتکم زد بیحال شدم منم نزدیک ظرفشویی بودم اینقد کتکم زد نتونستم دورش کنم کاردو برداشتم گفتم خودمو میکشم ولم کن یهو ندونستم چی شد بقران استخون دستم معلوم بود بردم بیمارستان تنها هیشکی نفهمیده فقط خودش گفتم شیشه زده 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
منم عین تو ام ها.زود آشتی میکنم ولی دیگه کتک اونم زن باردار ،؟؟؟؟اینبار راحت نبخشش چون عادت میشه ها. ...

نه به این راحتیا دیگه خام نمیشم میخوام هی بگم آی دلم که برینه به خودش هر چیم بگه بریم دکتر نمیرم

یه روز دعوا کردیم سر اینکه با دختر حرف میزد فهمیدم اینقد کتکم زد اینقد کتکم زد بیحال شدم منم نزدیک ظ ...

آهان یعنی خودت کشیدی رو دستت چاقو؟😞😞

نه به این راحتیا دیگه خام نمیشم میخوام هی بگم آی دلم که برینه به خودش هر چیم بگه بریم دکتر نمیرم

آفرین ،آه وناله کن بگو تا صب من گریه کردم بچه لگد زده هی.الانم دل درد دارم و اگه از خانوادت میترسه بگو میخام بهشون بگم ،اولین کتکو راحت گذشت کنی ادامش میاد مراقب باش