2777
2789

۱۴۰۳/۶/۲۶

واقعا آدم گاهی فقط به این فکر میکنه خودشو تموم‌کنه..گاهی انقد حالم بد میشه فقط خودمو زخمی میکنم ..پیش روانشناس ک رفتمو از دردام گفتم بغض کرد ..مگه نمیگن خدا از مادرمون مهربون تره..پس چطوری دلش میاد این بلاهایی سرمون بیاره..من فقط ۱۷/۱۸ سالمه گناهم چی بود ک این بلاها سرم اومد.؟تنها امیدم  درسمه بخونم به جایی برسم...

دلیل این همه تبعیض و بدبختی چیه؟

من ازین زندگی هیچی جز هر روز گریه نکردن نخواستم...

خدایا منو میبنی؟میشه یکم بهم نگاه کنی؟

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

خسته !!! بریدممممممممم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته !!! بریدممممممممم

..هر روز با کلمه درست میشه گول میزنیم خودمونو...

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
میشه بگی دقیقا چ بلاهایی

..گفتنش توی سایت عمومی ...زیاد حس جالبی بهم نمیده...ولی انقدی بوده ک روانشناسی ک این همه خودش ماجراهای لد شنیده بغضش بگیره

..هر روز با کلمه درست میشه گول میزنیم خودمونو...

منکه خیلی وقته این کلمه رو دیگه بکار نمیبرم هیچی درست نمیشه بدتر هم‌میشه🙃💔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

..گفتنش توی سایت عمومی ...زیاد حس جالبی بهم نمیده...ولی انقدی بوده ک روانشناسی ک این همه خودش ماجراه ...

روانشناس فیلمت کرده وگرنه رنجهای تو برا هیچکس مهم نیست اینو من بهت میگم ک ۲۹سالمه بابایجوونم فوت شده له شدم ولی کسی بلندم نکرد... 

هرچی که هس میگذره قوی باش 

از نظر من قلبت اگه پاک باشه بده کسی و نخایم بدی نکنیم حتمااا بعده هر سختی اسانی هس 

تو هنو کوچولویی ایندتو خودت بساز ، تو موفق میشی

این دنیام همیشه گی نیس تموم میشه سخت نگیر همه اینروزا یجوریم 

از اونجایی که میگن ما انرژی هستیم یمدت سعی کن ادای شادا رو در بیاری بلکه کائنات انرژی مثبت برات بفرسته 💕

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
روانشناس فیلمت کرده وگرنه رنجهای تو برا هیچکس مهم نیست اینو من بهت میگم ک ۲۹سالمه بابایجوونم فوت شده ...

روانشناس آشنا بود..و خیلی همو دوست داریم سر یه داستانی آشنا شدیم ماجرا داره....

هرچی که هس میگذره قوی باش از نظر من قلبت اگه پاک باشه بده کسی و نخایم بدی نکنیم حتمااا بعده هر سختی ...

ممنون..

دیگه بدتر . روانشناس بابد ارتباط احساسی با مراجع برقرار نکنه

خآنم شما ماجرای دقیق نمیدونید..بیخیال..