2777
2789
عنوان

از زندگی خستم شما چی🖤🫂بماند به یادگار

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 44 پست
نمیدونم به هرحال اگه از دوست و آشناست و نزدیکه اصلاً اشتباهه.. خواستم در جریان باشیمطب داره؟

یبار رفتم پیشش سر ماجرایی.بیخیال ..کلینیک بزرگ و مجهزی دارن بسیار هم معروفن

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
کاش حداقل ازین بدتر نشه.درستم نشد عادت کردم

کاش نمیفهمیدم چی میگی:)

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودم افتادم داستان تو هم عین من

زندگیت بهتر نشده؟🙃

خستیم کاش ازاد بودم 💔😔

درست میشه...

بدم میاد کسی بهم بگه ولی چیز دیگه نبود بگم

من گلایه نمیکنم...بعد مدت ها چون هیچ دوستی هیچ کسی نداشتم اینا یه تایپیک‌گذاشتم همین🫠این حرفا سال ه ...

درسته تاپیک شماست ولی مطمئن باشید منظورم ب شما نبود صرفا همون کاربر و گفتم چرا ب خودت گرفتی من خودمم مثه شما گاهی خسته میشم و جونم ب لبم میرسه دوستی ام ندارم ب تازگی مادرمم فوت شدند و پدرمم سالها قبل فوت شد ولی طرز فکر اون کاربر و خیلی دوس داشتم فقط همین خوشم اومد ک روحیه قوی و مبارزی داشت با تموم خستگیاو کم و کاستیا شکست و نمی پذیرفت،البته عذر می خوام اگه ذره ای فک کردین منظور بدی دارم چون اصلا اینجور نبوده💚

همین الان قبل خوندن تاپیکت داشتم فکر میکردم یعنی روزی میرسه از ته دلم بگم خدایا شکرت.

معلومه که میشه...بالاخره به روز ماهم خوشحال میشیم

درسته تاپیک شماست ولی مطمئن باشید منظورم ب شما نبود صرفا همون کاربر و گفتم چرا ب خودت گرفتی من خودمم ...

ببخشید..حق با شماست من اون لحظه حالم خیلی بد بود ببخشید