2777
2789

مدام به من می. ه تو خیلی لباس میخری

والله به خدا من نمیخرم لباسه دیگه چند بار بشوری از ریخت و قیافه میافته

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره دیگه ابجی داداشا من خیلی بی نظمن لباسا پاره پوره میکنن طوری انگار یک سال دارنشون 

مامانم هر حقوق براشون میخره 

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

عزیزم لباس گرونه یکم قناعت داشته باشیم ب اندازه بخریم ب کسی بر نمیخوره یکم مردتون رو درک کنید . اما درست میگید بچه نیاز ب لباس داره اما اندازه ن زیاده روی 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
ماهی دو سه دست چون انقدر کثیف میکنن و میشورم له میشن کهنه میشن لباس بیرونی ام مناسب فصل میخرم

واقعا من بدبخت سر فصل یک دست خونگی میخرم 1دست بیرونی

تازه انتظار داره همون هارم خوب نگه دارم

عزیزم لباس گرونه یکم قناعت داشته باشیم ب اندازه بخریم ب کسی بر نمیخوره یکم مردتون رو درک کنید . اما ...

من سر فصل 1دست خونوی میگیرم 1دست بیرونی

بقیشم کهنه هارو میپوشونم

ماهی چن دس خواهرم واسه بچه هاش میگیره دقیقا رنگش میره و کثیف میشه مجبوری بندازیچون بچها خیلی کثیف کا ...

خوبه بزار شوهرم بیاد بخونه

بستگی داره دیگه ابجی داداشا من خیلی بی نظمن لباسا پاره پوره میکنن طوری انگار یک سال دارنشون مامانم ه ...

بچه های من فقط زانو شلوارشون میره 

خب لباسم کهنه میشه

همسرم میگه چه خبره هر فصل میخری

مادرشوهرم میگه زهرا لباسو میپوسونه

من سر فصل 1دست خونوی میگیرم 1دست بیرونیبقیشم کهنه هارو میپوشونم

خب دیگه مناسب هست . زیاد نیست 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
زمستونو تابستون میخرم ولی نمیدونم چند دست حداقل پنج شش دست نیازه تو خونه ای یکی دو دستم نو بمونه جای ...

لباس قدیمیا رو چکار میکنی

واقعا من بدبخت سر فصل یک دست خونگی میخرم 1دست بیرونیتازه انتظار داره همون هارم خوب نگه دارم

هر فصل معمولا ۳ دست خونگی. یک دست برا بیرون

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"