2777
2789
عنوان

چرا من آنقدر قدم بلنده خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
مرسی عزیزم ولی یکم اذیت کنندس

متاسفانه میانگین قد جامعه خیلی پایین اومده بخاطر سو تغذیه و چاقی و آب و هوا و کم تحرکی.. درصورتی‌که کشورای جهان اول میانگین قد رو به طور چشمگیری افزایش دادن با سیاست های وزارت بهداشتشون.

و اینجا کسی که نرماله غیرنرمال بهش نگاه میشه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی سخت واسم شلوار پیدا میشه تو خیابونم همه بهم خیره میشن اعصابم خورد میشه

ببين شلوارو من كلا داستان دارم بعد پسرا هم كه كوتا ان و اكثرا تايپشون فنچ بغليه🤦🏻‍♀️😂😂😂

مگه کوتاه یا بلند بودن برتریه 😐

برتری ظاهری بله

اگه نبود روزی ده تا تاپیک نداشتیم که چکار کنیم قد خودمون یا بچمون بلند بشه یا این همه جراحی های ریسکی برا افزایش قد وایرال نمیشد

ببين شلوارو من كلا داستان دارم بعد پسرا هم كه كوتا ان و اكثرا تايپشون فنچ بغليه🤦🏻‍♀️😂😂😂

من یه بار با یه پسره بودم قدش دومتروپنج بود بعد چندماه کات کردیم حالا این کوتاها ول کنم نیستن 

اره ولی منظورشون قد متوسط هست نه خیلی بلند

۱۸۰ تو ایران خیلی بلنده. تو اروپا مثل فرانسه ایتالیا و یا کشورایی مثل استرالیا قد غالب خانم ها بیشتر از اینه. من در برابرشون واقعا احساس کوچولو بودن می‌کنم.