2777
2789
عنوان

میاین بین من و خانوادم قضاوت کنید

1643 بازدید | 134 پست

من اول که عروس شدم یه شهر دیگه بودم وقتی کار همسرم درست شد برگشتیم شهر خودمون ورفیم خونه اجاره کردیم مدرم اپارتمان داشت و ۳ تا برادرام وخودشون تو همون ۴ طبقه زندگی میکردن که یکی از داداشام به دلایلی گفت من از این خونه میرم پدر و مادرم خیلی ناراحت بودن ولی اونا رفتن بعد پدرم به ما گفت اگه دوست دارید شما بیاید که ما هم اومدیم اما بعد از حدود ۱سال ونیم برادرم پشیمون شد و گفت میخوام برگردم ومدرم به ما گفت که نیخواد برگرده و بلند شید

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ام بگو مثلا اون سه سآل اگه اینجا زندگی کرده منم باید سه سال زندگی کنم بعدش میرم ☹️☹️

ولی در کل ناراحت نباش کلا بعضی خانوادت ها همیشه حقو ب پسر میدن

اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️

همسرم تو دل ناراحت بود ولی غرورش اجازه نمیداد بروز بده ولی الان گاهی اوقات من تیکهاش باید تحمل کنم نه دلم میاد پشت خانوادم خالی کنم با اینکه به من بد کردن از یه طرفی هم میدونم شوهرم حق داره

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
تو ام بگو مثلا اون سه سآل اگه اینجا زندگی کرده منم باید سه سال زندگی کنم بعدش میرم ☹️☹️ ولی در کل ن ...

دقیقا مثل خانواده من....منم واسه این اومدم تو تاپیک چون تقریبا درگیر چنین مسائلی هستیم و خانواادم همواره طرف پسرا هستن و میگندخترو شوهرش باید ساپورت کنه

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢