2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم پدرش فوت شده

866 بازدید | 42 پست

بنظرتون الان انقدر حس مسئولیت میکنه که بعد ازدواج هم اولویتش مادرشه؟ 

وقتی ۱۸ سالش بوده پدرش فوت میکنه که میشه تقریبا ۱۰ سال پیش

هم ماشین و خونه داره سربازی هم رفته 

مادرش تلفنی داشت صحبت میکرد با مامانم محترم و فهمیده به نظر میرسید. بنظرتون بگم بیاد یا طبعات داره؟ ممکنه خلاء داشته باشه پسره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم قبول نمیکردم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من ک پشیمون شدم با خانواده ای ازدواج کردم ک بزرگ نداشتن ... اینقدر حسادت کردن بابای منم فوت شد ایست قلبی ۵۳سال ... مادرشوهرم حسود لجن ب بابام رشک و حسادت میبرد... توقع بیجا داشت و خیلی مسائل دیگه... برگردم عقب همچین وصلتی نمیکنم همه جی هم داشته باشه .. ولی شماهم ببین اگه عقده ای نبودن ازدواج کن اگه دیدی عقده و حسادت دارن اصلا تن نده