2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم پدرش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراین باره نمیشه کلی نظر داد باید خودت با چندین ماه رفت و آمد بشناسیش میشناسم با این همین شرایط ازدواج کردن خیلیم عالی بوده میشناسم مادر پسره احساس میکرده دختره پسرشو دزدیده و خییییلی بهش وابسته بوده در کل باید ببینی چطورین با یه بار د دوبارم نمیشه این چیزارو فهمید و مشاوره هم میتونه کمک کنه باید خیلی تامل کنی رو این مسئله 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
اره همه چی به شعور طرف هست. کسی که عاقل باشه هم میتونه خیلی خوب به مادرش برسه هم به زنش

دقیقا این فامیلمون هم از اونا نیست ک فقط مادرشو بچسبه یا فقط زنشو بچسبه..اعتدال رو برقرار کرده.ان شاءالله  انتخابت هرکی خوشبخت بشی

ببین آیا همه ی کار ها به دوش همسرت هست؟

میتونی اینو تحمل کنی و بپذیری؟

این مهمه

چون  فرزند اوله شاید ممکنه خرج مادرش و برادراش رو هم بده میشه مث پدر 

یا چون فرزند اوله ازدواج میکنه و میره و مستقل میشه

البته من خودم دیدم بیشتر پسر آخر کارهای خانواده رو دوشش

در کل جوانب رو برنج ببین شرایط چجوریه و تو میتونی بپذیری؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانوم محترم چرا انقد گارد میگیریمن تو زندگیم آدمی رو دیدم که بخاطر مادر نداشتن زندگی رو زهرمار همه م ...

همه مث هم نیستن داداشم ۶ ساله بود بابامون فوت کرد توو بچگی خیلی مرد شد الان هوای من و مامانمو داره و زنش مدام میگه شوهرم خیلی خوبه خیلی عشقه دارمش شوهرمه عشقمه بابامه داداشمه همه وجودمه با بودنش ب هیشکی نیاز ندارم

اونی هم ک میگی زندگیو زهر کرده بهتون حتما بعد از فوت پدر یا مادرش از کسی آسیب دیده یه کسی حمایتش نکرده 

من ک پشیمون شدم با خانواده ای ازدواج کردم ک بزرگ نداشتن ... اینقدر حسادت کردن بابای منم فوت شد ایست ...

منم ی حسود عقده ای شد فامیلمون پدر نداشت ازحسادت وچشم بد وانقدر گفت که پدر یه بنده خدای که حسودیشونو میکرد افتاد مرد .حسادت که فقط با ازدواج پیش نمیاد ممکنه همسایتونم بشینه توخونش و حسرت باباتو بخوره ربطی نداره .فقط شانس بیاری آدم عقده ای وحسود زیگیلت نشه وگرنه فرقی نمیکنه کی باشه

لایک نکنید .توروخدا 
همسرتون تو نوجوونی و اوج هیجاناتش عزیزترین فردشو از دست داد؟

اره ولی خیلی شخصیت قوی و مستقلی داره 

اصلن وابسته نیست

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪