2777
2789
عنوان

چکار کنم

73 بازدید | 4 پست

تو تاپیک قبلی گفتم اینجا میگم

ما یک خونه دارم تو مشهد بعد هر موقع بابام اینا میخان برن میگه اونجا شد هتل اذیت مبکنه منم گفتم دیگه خانواده نمبرن اونجا منم قایمکی کلید دادم شوهرم نمی‌فهمه بعد چون ما هر ۱ سال میرم اونجا مطمئن بودم نمی‌فهمه بعد امروز دیر کرد گفت رفتم تعمیر گاه ماشین درست کردم فردا با برادر شوهرم برن اون خونه شوکه شدم خیلی می‌ترسم

چکار کنم خونه پر نمیتونم به بابام بگم ناراحت میشه فکر می‌کنه شوهرم راضی 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

خب مگه چی میشه.پدر و مادره تو نباید برن ولی خاهر و خانواده ی اون میشه برن؟؟

دلم میخواد خونه رو بفروشم

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد خونه رو بفروشم

نه عزیزم نفروش حیفه.ولی با شوهرت صحبت کن وقتی خونه خالیه چه اشکال داره چند روز در سال پدرو مادرت برن اونجا؟

بگو کلید خواستن منم نه نگفتم.بگو مگه خانواده ی تو کلید بخوان میتوتی بگی نه؟ اگر اجازه نمیده خانواده تو برن تام لگو خانواده توام حق ندارن پاشونو بزارن اونجا.

اگر هم نیبینی به توافق نمیرسین بفروشین بره به اعصاب خردکنی هاتون نمیرزه.

یا به همه الکی بگین فروختین  و تمام.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان