2777
2789
عنوان

ناهارچی گذاشتیدسرآشپزهای نی نی سایت🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 119 پست
آره قلم دارم تو فریزر ولی قلم گوسفند خریدم آخه فروشنده گفت قلم گاو خیلی سرده قلم شتر هم خیلی گرم گوس ...

جفتش خوبه برابچه هامنم برابچه اولم زیاددرست میکردم 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خداببخشه بهتونممنون از لطف شمادختر من۶سال و۹ماهشهخیلی زودبزرگ میشنادم عشق میکنه باهاشون

واقعا همینه خدا براتون نگهش داره عزیزم،چشم رو هم میذاری میگذره پارسال اینموقع من میگفتم کی میشه دنیا بیاد🥺🥺

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ناهار تو سرکار نمی‌خورم فقط شام

ضعف نمیکنی 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

واقعا همینه خدا براتون نگهش داره عزیزم،چشم رو هم میذاری میگذره پارسال اینموقع من میگفتم کی میشه دنیا ...

متشکرم

اره واقعا ولی حسابی کیف کنید باهاش اینقدر کیف میده من دخترم ک کوچولو بود انگار که عروسکم بود😍

چجوری میدرستی؟من هویج پلوهم درست نکردم حس میکنم شیرین میشه درسته؟

ن آبلیمو میزنم یکم شکر هم نمیزنم ب هویج شیرین نمیشه

مرغ میپزم ریش ریش میکنم پیاز خلالی میکنم سرخ میکنم مرغ هم میریزم داخلش سرخ میکنم هویج با رنده درشت رنده میکنم می ریزم داخلش زعفران دم کرده یکم پودر دارچین و زرشک نمک فلفل سیاه آب ی لیمو هم می ریزم داخلش برنج هم که آبکش کردم این مواد می ریزم وسطش روش هم زعفران دم کرده می ریزم آخر کار 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
متشکرماره واقعا ولی حسابی کیف کنید باهاش اینقدر کیف میده من دخترم ک کوچولو بود انگار که عروسکم بود😍

اره همینطوره پشیمونم که یه شبای عصبی شدم به خاطر اینکه به هیچ عنوان شبا نمیخوابه من صبح زود باید بزم سر کار و واقعا کم میارم ولی اچنشب با خودم گفتم همش میگذره این بیخوابیا هم فوقش دو سه ماه دیگه اذیتم کنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اره همینطوره پشیمونم که یه شبای عصبی شدم به خاطر اینکه به هیچ عنوان شبا نمیخوابه من صبح زود باید بزم ...

بچه که اذیت داره چون مسئولیت داره

چون بچه ماست ک اگه نبود اذیت نمیشدیم

ولی شیرینایی ک داره راحتش میکنه

ولی هیچوقت بچه داری رو سخت نگیرید چون هم بچه اذیت میشه هم خودتون

پیاده رویی انحام میدی یان چون خودم هرروز پیاده رویی میرفتم اگ یه روز نمیرفتم روز بعد پادرد داشتم

من دوقلو دارم  5، روز دیگه وقت سزارینمه . نه خیلی سنگین شدم به زور تا دستشویی میرم میام  کلا از پا افتادم 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

من دوقلو دارم 5، روز دیگه وقت سزارینمه . نه خیلی سنگین شدم به زور تا دستشویی میرم میام کلا از پا ا ...

انشالله بسلامتی و خوشی بغلشون کنی پس سعی کن چیزای مقوی بخوری و عرق کاسنی هم حتمن بخور 

ایول همیشه به گردش😍

سلامت باشید 🥰همیشه که نیست اومدیم پابوس آقا و یسری خرید دیگه شانسی شد😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه که اذیت داره چون مسئولیت دارهچون بچه ماست ک اگه نبود اذیت نمیشدیمولی شیرینایی ک داره راحتش میکنه ...

ممنونم از توصیتون عزیزم درسته👌

بعد شما احساس گرسنگی نمیکنی ؟

خب روزای اوب بیشتر..البته اینم بگم ناهار نمیخورم اما به حاش شیر بادام یا بادام پوست کندت به یه تعدادی گردو یا دو واحدمیوه یا سبزیجات و..مجازی بخوری.ببین ناهار نخوردن خیلی مفیده براب بدن کلی ازمریضیها رو ازبین میبره بعدم درواقع اصلاح مزاج میشی