2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با دوست

112 بازدید | 17 پست

ی دوستی دارم میخام باهاش قطع ارتباط کنم

همیشه بهم حس مزاحم بودن دست میده با رفتاراش ولی وقتی میخام ارتباطمون کمرنگ تر کنم میاد میگه نه اشتباه برداشت کردی و منظورم این نبود و فلان و بهمان.

همیشه بهونه میاره که حال و حوصله ندارم یا وقت ندارم

میخام یطوری دوستی رو تموم کنم که باعث کینه ی زیادی هم نشه چون همو می‌بینیم باز 

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

اولن رابطتتو باهاش کم کن هروقت گفت بریم بیرون بهونه بیار زنگ زد جواب نده اغلب  بعدش پیام بده بگو دستم بند بود نمیشه یک دفعه ای قطع کرد 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم کسی راهنمایی م کنه که چجور اینکارو کنم

منم مثل تو 

بهش زنگ نزن وقتی زنگ زد یجوری بپیچونش بگو کار دارم پیاماشو سین نزن یا دیر سین کن اینجوری روابطتون سرد میشه 

من اینجوری قطع رابطه کردم

اولن رابطتتو باهاش کم کن هروقت گفت بریم بیرون بهونه بیار زنگ زد جواب نده اغلب بعدش پیام بده بگو دست ...

کینه ای چیزی ایجاد نمیشه؟

منم مثل تو بهش زنگ نزن وقتی زنگ زد یجوری بپیچونش بگو کار دارم پیاماشو سین نزن یا دیر سین کن اینجوری ...

کینه شدیدی ایجاد نمیشه؟یکم خودش زود به دل میگیره و خیلی حساسه ولی منم نمیتونم با خودش ادامه بدم 

. یبار دیر سین زدم کلی باهام دعوا کرد . اونموقع بیمارستان هم بودم حالا بیا و بفهمون بش

میخواد باشی ولی اهمیت هم بهت نمیده این ی تکنیکه پسرایی که چند تا دوست دختر دارن اجراش میکنن ،برات ار ...

دقیقا متوجه همین شدم . دلم میخاد بش بگم این بچه بازی هارو تموم کنه ولی بهش بر میخوره سریع . 

دقیقا متوجه همین شدم . دلم میخاد بش بگم این بچه بازی هارو تموم کنه ولی بهش بر میخوره سریع .

برنمیخوره میره تو قیافه دست پیشو بگیره خیلی زرنگه دوستت ،احتمالا بهت حسودی هم میکنه

کینه شدیدی ایجاد نمیشه؟یکم خودش زود به دل میگیره و خیلی حساسه ولی منم نمیتونم با خودش ادامه بدم . یب ...

ن بهونه بیار بعدشم فک کنم دوستت سمی هس

وگرنه که باهاش قطع رابطه نمی‌کردی 

منم با دوستم قطع رابطه کردم البته فامیل هستیم تو جمع های مهمونی طعنه میزنه که تو خودتو گرفتی پیام نمیدی سین نمی‌زنی منم اصلا گوش نمیدم 

من این رفیقم موقع های سختی و بدبختی یاد من میوفتاد موقع های شادی اصلا منو یادش نبود منم باهاش کات کردم 

برنمیخوره میره تو قیافه دست پیشو بگیره خیلی زرنگه دوستت ،احتمالا بهت حسودی هم میکنه

چیزی ندارم که بهم حسودی کنه 😅‌ ولی باز هم نمیخام باهاش ادامه بدم ترجیح میدم تنها باشم

ن بهونه بیار بعدشم فک کنم دوستت سمی هسوگرنه که باهاش قطع رابطه نمی‌کردی منم با دوستم قطع رابطه کردم ...

دقیقا سمی هست ک میخام قطع ارتباط کنم . من نسبتا آدمی ام که سازشم خوبه ولی دیگه بریدم از دستش . کاش شماره جدیدم رو بهش نمیدادم

دقیقا سمی هست ک میخام قطع ارتباط کنم . من نسبتا آدمی ام که سازشم خوبه ولی دیگه بریدم از دستش . کاش ش ...

درست میشه پیاماشو سین نزن یه مدت که بپیچونشیش خودش عادت می‌کنه که بهت پیام نده 

من همین دوستم که چن وقت پیش باهاش کات کرده بودم پیام داده بود بعد پیامشو پاک کرده بود😂

منم پروفایلشو دیدم ولی بروی مبارک اصلا نیاوردم

درست میشه پیاماشو سین نزن یه مدت که بپیچونشیش خودش عادت می‌کنه که بهت پیام نده من همین دوستم که چن و ...

ممنونم💕امیدوارم دفعه های بعدی دوستای خیلی بهتر گیرتون بیاد