2777
2789
عنوان

قبلاً بهم تجاوز شده هنوز که هنوزه شبا کابوس تکراری میبینم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 21 پست
الان ب ایشون تجا وز شدهیعنیاز درون داغونه و کل روحشو از دست دادهالان این مهمه واقن؟!تا خانما به هم ر ...

دیگه من هیچی نه میفهمم نه حس میکنم فقط خسته شدم همش به خدا میگم یا جونمو ازم بگیر یا آرومم کن ولی اصن نگام نمیکنه از کسی دلخور نمیشم شاید منظوری نداشتن بیخیال

صبح میشن این شبها...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابتونو دادم ناراحت نشدم عزیزم

الان میفهمم چه شرایط بدی داری بیشترازین ازت سوال نمیپرسم چون اسیب دیده ای وپشت چت بدبرداشت میشه ولی حتما بروپیش یه روانشناس خوب اینجانمیتونه کسی راه حل بده جزروانشناس مطمین باش مردخوب زیاده وعوضی به تورتوخرده دلیل نمیشه همه مردابدباشن اگه طرفت ادم باشه تمام وجودت میشه پرازارامش درکنارش وهمه چیزیادت میره منم یجورایی اسیب دیدم درگذشته به شکلی دیگه ولی الان ارومم وفراموش کردم کلی روانپزشک رفتم ودرمان کردم 

تو تنها قربانی این جور موارد نیستی تعداد زیادی از دخترا درگیر این موضوع هستن پس

1- خودتو مقصر ندون تو گناهار نیستی 

2- حتما حتما برو تراپی اولاش صحبت راجبش خیلییییی سخته جوری که توان ادامه دادن نداری ولی باید گفته بشه راجبش حرف بزنی تا خالی بشی واقعا تاثیر داره

3- بپذیرش ازش فرار نکن یه تجربه بسیاااااار تلخ و سنگینه ولی باهاش کنار بیا

4- شاید سخت ترین بخش این باشه که باید یه نفر رو که اطمینان کامل داری در جریان بزاری 

اینا مواردی بودن که به من خیلی کمک کردن 

منم قربانی تعرض هستم سالها فکر میکردم گناهکار منم ولی الان این بخش از زندگیم رو پذیرفتم