2777
2789

سلام سلام 

امشب خواستم از بزرگ ترین پشیمونی کارهایی که برای پوستم کردم صحبت کنم

فیشیال خیلی ترند شده هم مراکز زیبایی انجامش میدن هم ارایشگاه ها

اکثرا تاثیر خاصی نداره ولی امان از روزی که تاثیر معکوس بذاره

من همیشه کارهای پوستی انجام میدادم مشکلی هم نداشتم 

از این جهت که به لیزر و اینا حساسیت ندارم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

پس چقدرم که تبلیغش میکنن🤦‍♀️

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
پس چقدرم که تبلیغش میکنن🤦‍♀️

چیه دقیقا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

فشیال اسم جدید همون سفیداب خودمونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همش ار روزی شروع شد که  به پیشنهاد یکی از دوست هام رفتم فیشیال 

مراکز زیبایی هم دیدم ارایشگاه مورد نظرم دیدم خوب تحقیق کردم

از نظر متریال این ارایشگاه که خیلی هم بهش اطمینان داشتم انتخاب کردم

جلسه اول مشکلی نبود اتفاقا یه مقداری لایه برداری جواب داد

و دستگاه ها هم به نظر اوکی بودن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم بگم خوب یا کافیه

دارم تایپ میکنم 

بعد چند روز از قسمت چانه شروع کردم جوش زدن

به خانم محترمه پیام دادم که پوستم این شکلی شده 

گفتن عیب نداره

اینا اثر لایه برداری و جوش زیر پوستی