2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال دارم لطفا فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 59 پست
بعضیا کسی از فامیلاشون فوت کنه یهو ۵۰۰ ۶۰۰ تا پیام تسلیت یا حتی اتفاق خوبی بیوفته همین اندازه پیام ت ...

من راستش خیلی بهم برخورد .واقعا اگه میدونستم جواب نمیده اصلا پیامک نمیدادم .پیامک خاصی ام نبود فقط تسلیت گفتم خیلی رسمی 

ولی فک کنم دیگه بخواد خبری شه تا یکسال نشه ک من اصلا انگیزه ندارم صبر کنم .

لطفا لایک نکنید .سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه داره خوندم😂در هر صورتتا پاشنه درتونو نشکست، نباید بری سمتشسیاست داشته باش؛))

ن بابا نت اصلا سمتش نرفتم. تماس هم که گرفت خیلی معمولی بودم اون بیشتر تحویل گرفت .ولی جواب نداد خورد تو ذوقم

لطفا لایک نکنید .سپاس
من ازین ناراحتم که جواب پیامکی که ب صورت رسمی داده بودم و اصلا صمیمیتی توی پیامک نبود رو باید میداد ...

حق داری آداب معاشرت بلد نیست.حالا منتظر بمون ببین چی میشه.شاسدم تو مراسم بوده یادش رفته من میگم پیگیری میکنه احتمالا ولی زیادم بهش فکر نکن.

من ازین ناراحتم که جواب پیامکی که ب صورت رسمی داده بودم و اصلا صمیمیتی توی پیامک نبود رو باید میداد ...

پس حالا فهمیدی نباید رو مردی که یه بار زنشو طلاق داده حساب کنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ای بابا شاید هنوز سیو نکرده شمارتو. فقط زود قضاوت نکن

نمیدونم چرا نمیتونم قضاوت نکنم الان ازش بدم اومده 

ولی مودب بود صحبت کردنی 

حس میکنم خیلی بیشعوره ک جوابمو نداد

لطفا لایک نکنید .سپاس
ن بابا نت اصلا سمتش نرفتم. تماس هم که گرفت خیلی معمولی بودم اون بیشتر تحویل گرفت .ولی جواب نداد خورد ...

میفهمم😑

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.