2777
2789
عنوان

مدیریت زندگی خانم های شاغل

733 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها. امیدوارم خوب باشین. میشه اگه تجربه ی خوبی دارین در مورد مدیریت نظافت خونه، غذا پختن، رسیدگی به خودتون و کارهاتون به اشتراک بگذارید؟ 

من از وقتی دانشجو بود کار کردم. الان که تو زندگی مشترکم هم کار میکنم هم درس میخونم برام سخته خونه رو تمیز نگه دارم همیشه. آخر هفته معمولا وقت میزارم و کلا خونه رو تمیز میکنم ولی در طول هفته فقط وقت دارم غذا درست کنم. نمیدونم باید مدیریتم رو بهتر کنم یا بپذیرم با شرایط زندگی من نمیشه همیشه خونه تمیز باشه. 

نیکو صدام کنید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمیزی خونه رو یه کاری میشه کرد ولی بدعادت نکن شوهرتون هرماه یه مبلغی رو ازش بگیر برای خرج خودت

حسابمون جدا نیست از هم راستش. هر چی بخوام دریغ نکرده تا الان. 

نیکو صدام کنید❤️

من شاغلم و بچه دارمتو خونه اصلا وسیله اضافی ندارمو سعی میکنم هر ظرفی کثیف شد همون لحظه بشورمتازه من ...

افرین این خیلی مهمه. آدم هر چی کمتر وسیله داشته باشه تمیز کاریش کمتره. 

در مورد ظرفا هم خیلی عادت خوبیه واقعا من هر کار میکنم نمیتونم تو خودم شکل بدم. 

وای خسته نباشی واقعا. من شب غذا درست میکنم که همون میشه شام و ناهار فردامون. همونم به زور خودمو بلند میکنم از رو مبل. 

نیکو صدام کنید❤️

اولا که شوهرتم باید توی کار خونه و تمیزی کمک کنه حتما. دست تنها نمیشه وقتی شاغلی یا گاهی پول بده کسی بیاد برای تمیزی اساسی. بعدم بیشتر باید تمیز و مرتب موندن خونه رو مدیریت کنی که نخوای زود زود تمیز کنی. کلا هم سختگیری نکن زیاد.قرار نیست اندازه ی خانوم خانه دار که کل روزو خونست شما هم کار کنی توی خونه.گاهی یکم خونه نامرتب باشه هیچ مشکلی نداره مهم حال روحیتون هست.آخر هفته مرتب کن

حسابمون جدا نیست از هم راستش. هر چی بخوام دریغ نکرده تا الان.

عزیزم از من به شما توصیه که ده سال زندگی کردم و همسرم مرد فوق العاده‌ایه ولی بازم همیشه زندگی روی خوش نشون نمیده و آینده ممکنه غافلگیرکننده باشه، حتما همیشه یه مبلغی رو در قالب طلا یا هرچیز دیگه‌ای برای خودت کنار بزار

هم خودت هم همسرت انتظار خونه همیشه مرتب و غذای گرم و تازه هم نداشته باشید

شما بیرون خونه کار میکنی پس وظایف داخل خونه هم باید تقسیم شه

اون فریزری کردن غذا هم که گفتم واقعا کمک کنندست

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من همیشه غذاهامو فریزری میکنم مواد لوبیا مواد پلو ماکارونی و خورشتا مثل قورمه سبزی و قیمه حتی ...

اره اینم خیلی خوبه. من مامانم خوشش نمیومد از این کار منم یاد نگرفتم ازش. ولی جدیدا قرمه سبزی و قلیه ماهی سبزی شو آماده تو فریزر میزارم. یا همبرگر مرغ. یا حتی کوفته سبزی. برای مواقع اضطراری خیلی خوبه. 

ولی مواد گوشتی تا حالا نذاشتم. مشکلی گیش نمیاد براشون؟ تا چند هفته میشه نگه داشت؟ 

نیکو صدام کنید❤️

اره اینم خیلی خوبه. من مامانم خوشش نمیومد از این کار منم یاد نگرفتم ازش. ولی جدیدا قرمه سبزی و قلیه ...

هیییچ مشکلی حتی تو طعمش پیش نمیاد

فکر میکنم تا یکی دوماه قابل استفاده باشه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولا که شوهرتم باید توی کار خونه و تمیزی کمک کنه حتما. دست تنها نمیشه وقتی شاغلی یا گاهی پول بده کسی ...

اره کمک میکنه. ولی خب راستشو بگم آدم برون‌گرا و فعالیه یا در حال ورزش کردنه یا مسابقه داره. من خیلی اجتماعی نیستم اینه که از سر کار مستقیم میام خونه. 

ولی بدجنس نیست همسرم. مواقعی که نمیتونم هوامو داره خودشم به شدت آدم تمیز و مرتبیه.

نیکو صدام کنید❤️