2777
2789
عنوان

غضروف گذاری برای بینی تومطب

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم الان بهتری؟نتیجه چیشد؟منم باید همینکارو کنم و موندم که انجام بدم یا نهبرای من کناره های ب ...

سلام عزیزم

الان ۱۰روزه عمل کردم برام غضروف گذاشته هم تیغه بینی هم پره ها خیلی سفت وبزرگ وحجیم شده

میبینمش میترسم اصلاهماهنگ نیست بینیم از بالا باریک وقلمی یهو از وسط به پایین بزرگ وسفت نمیدونم کوچیک میشه یانه ولی من مجبوربودم فرم بینیم کلا خراب شده بود

سلام عزیزمالان ۱۰روزه عمل کردم برام غضروف گذاشته هم تیغه بینی هم پره ها خیلی سفت وبزرگ وحجیم شدهمیبی ...

عکس زمان فرورفتگیتو داری؟البته ده روز زمان کمیه برای قضاوت باید یکم بیشتر بگذره 

من میفرستم بینیمو ببین شبیه من بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم قشنگه بینیت فرستادم صبرکن الان میادببین بینی منو

هنوز نبردم به دکترم نشون بدم

بعد اصلا فیلرو اینام دوس ندارم

حدس میزنم بگه سرپایی برات درست میکنم

من حتما میرم

توعم بنظرم خوب میشه برات 

من میترسم فقط بعدش باز حالت اول برگرده بعد چن ماه

اهان برا تو رو تیغه ی بینیت بوده از الانتم میتوتی بدی

الان که کلا چسب پیچی شده 

بله تیغه بینیم کلا فرورفته شد

پره بینی راحت تر غضروف گذاری میکنن 

برای من خیلی سخت تربود ولی عکس اتاق عملمو دارم ببین یه لحظه

الان که کلا چسب پیچی شده بله تیغه بینیم کلا فرورفته شدپره بینی راحت تر غضروف گذاری میکنن برای من خیل ...

تلگرام داری بریم اونجا؟این سایته هی برا من قطع میشه

کلا با هم در ارتباط باشیم خبرای خوب شدن بینیمونو بهم بدیم