2777
2789

نمیدونم ولی من راجب یچیزی انقدر مطمئن بودم ک قراره اتفاق بیفته هرشب و روز باهاش حرف میزدم ولی شبی که قرار بود صبحش بریم مشهد زد نشد

احساس بدی گرفتم دست خودم نبود

نرفتیم و هتلم لغو شد 

حال روحیم خوب نبود ن به خاطر اینکه نشده مگه امام رضا میخاست معجزه کنه😄

از اون روز یشکلی شدم قبلا خیلی حس خاصی داشتم نمیدونم چیشد ولی اون مشهدم قسمتم نشد..

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای من دلم مشهد میخواد مشهد میخواد ب شدت

منم خیلی دلم میخواست ولی قسمتم نبود 

سال قبل سه بار رفتم ولی امسال دیگ فعک نکنم😔

گوه نخور بابا پلشت

اختلال روانی داری؟ 

@niniyar‍ این خانوم بار چندمه میبینم توی خیلی از تاپیک ها بی دلیل مثل الانش به دیگر کاربران توهین میکنه 

لطفا رسیدگی کنید چه وضعشه

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من یه حاجتی رو دو سال هر روز بهش میگفتم برعکس شد کاملادیگه سرد شدم

منم یعنی نگاه کن به من میگفتن امام رضا جون و دلم میرفتا براش ولی الان اصلا سرد شدم سردد داغون

منم خیلی از امام رضا دلگیرم... 

خیلی ساله نرفتم پیشش ،حق داره شاید اون آدم خوبی که می‌خواست نشدم، شاید اون دختری که مایه سربلندیشه نشدم ،شاید از اون آهویی که ضامنش شد پاک تر نیستم... 

ولی ته ته دلم همیشه از بچگی دوستش داشتم یه جور دیگه، این کافی نیست؟ 

دوست داشتن کافی نیست؟ 

آخرین بار که بچه تر بودم و رفتم پیشش و صداش کردم جوابی نشنیدم ازش دلخورم ولی بازم دلم واسش تنگه 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دورت بگردم غصه نخور حتی اگ قسمت نشد بری امام رضا خیلی دوستن داره حتما امام رضا خیلی مهربونههههه منم ...

نتیجه تلاش شب و روزم و دور از همه تنهایی زندگی کردنم بود..نشد ک بشه

با ی سهل انگاری 

ولی اینکه من همع چی اوکی بود هتل ..قطارر چرا نشد برم؟منکه بهش نگفتم چرا بهش نرسیدم فقط خواستم برم ی دل سیر گریه کنم

دورت بگردم غصه نخور حتی اگ قسمت نشد بری امام رضا خیلی دوستن داره حتما امام رضا خیلی مهربونههههه منم ...

منم از بچگی حس خاصی به امام رضا داشتم فکر میکردم مهربون تره 

ولی چرا از مهربونیش واسه ما مایه نمیزاره؟ حاجت نمیده حداقل بریم پیشش یکم آرومتر بشیم :) 

منم خیلی از امام رضا دلگیرم... خیلی ساله نرفتم پیشش ،حق داره شاید اون آدم خوبی که می‌خواست نشدم، شای ...

منم منم شاید پاک نبودم

ولی از اعماق قلبم حسش میکردم

الان برمم مثل قبل نمیشم نمیدونم چرا ولی خب شاید امتحانی چیزیه 

منم از بچگی حس خاصی به امام رضا داشتم فکر میکردم مهربون تره ولی چرا از مهربونیش واسه ما مایه نمیزاره ...

انقدر شبا بهش میگفتم امام رضا حاجتمو بده بیام حرمتو گل بارون کنم،بجای گریه بخندم تو حرمت

ولی خب شاید گفت از تو پاک ترم دارم ...