2777
2789
عنوان

شومیز حریر روی دامن

370 بازدید | 36 پست

سلام خانوما ما عروسی داریم بعد شومیز و دامن حریر خریدم با سلیقه ی همسر الان دوستشون ندارم حالا مشکل اصلی من اینه ک دامن کوتاه و پاهام معلوم و اینکه شومیز نمیتونم ببرم تو دامن چون شومیز از زیر دامن مشخص و خیلی زشت میشه اگه بندازم روش مشکلی نداره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه عکس بدی آخه اینجوری نمیشه فهمید.. ولی در کل شومیز بیاد روی دامن اصلا نمای خوبی نداره یا دامنتو عوض کن یا شومیزتو کوتاه کن کراپش کن

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
میشه عکس بدی آخه اینجوری نمیشه فهمید.. ولی در کل شومیز بیاد روی دامن اصلا نمای خوبی نداره یا دامنتو ...

حیف اخه کوتاهش کنم 😭هرکی با عقل مرد جماعت بره جلو همین میشه دیگه😭اخه کراب برای زیرش نگرفتم همینجوری پوشیدم نمیشه عکس داد اما از ی تیکش شاید بشه

بلنده😐

بعضی مدلها رو میشه با یه کرست یا یک کمربند خوب ست کرد امتحان کن حالا با کمربند ببین چی میشه کمربند مشکی طلایی سفید 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بنداز روش ولی خب بایدپرو میکردی دیگه

پرو کردم همون جاهم گفتم دوسش ندارم شوهرم ول نمیکرد

حیف اخه کوتاهش کنم 😭هرکی با عقل مرد جماعت بره جلو همین میشه دیگه😭اخه کراب برای زیرش نگرفتم همینجور ...

آره واقعاً همیشه ادمو پشیمون میکنن.. من که شوهرم این مدلیه که اونجا پرو میکنم میگه عالیه میام خونه میگه تنگه کوتاهه تصمیم گرفتم دیگ اصلا باهاش خرید نرم واسه خودم..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
یعنی دامن انقدر نازکه که شومیز از زیرش پیداست؟ خوب یه دامن به عنوان آستری که به رنگ دامن بیاد به خیا ...

ببین شاید باور نکنی بدن نما نیس اما شومیز میدم زیرش سومیز مشخصه